Știrea zilei

Cum arata fiica regretatului actor, Vladimir Gaitan si cine ii mostenete averea

Marele actor, Vladimir Gaitan, a parasit aceasta lume pe data de 10 noiembrie, lasand in urma sa lacrimi si multa durere. Actorul s-a stins acasa, idupa ce in luna aprilie a refuzat sa mai stea internat la spital. Ultima lui dorinta a fost sa-si petreaca ultimele zile din aceasta viata acasa, alaturi de familia sa. Actorul era casatorit cu Tünde si au impreuna doi copii, un baiat stabilit la Londra si o fata, Gloria Gaitan.

Cine este fiica actorului Vladimir Gaitan.

Gloria Gaitan i-a calcat pe urme tatalui sau. Acest lucru l-a bucurat foarte mult pe marele actor. Gloria a declarat ca a fost iubita foarte mult de tatal sau Mai mult, aceasta era fericita ca a apucat sa joace alaturi de tatal sau.

PUBLICITATE

”E minunat! Ca acasa! Suntem constienti ca avem atatia privitori si sunt emotii, dar comunicarea e extraordinara. Si piesa e de-asa natura… Suntem tot tata si fiica”, a spus Gloria Gaitan, actrita la Teatrul de Comedie din Bucuresti.

In primavara anului trecut, Vladimit Gaitan a fost implicat intr-un scandal, dupa ce l-a criticat in public pe Tudor Chirila, iar Gloria a fost cea care a avut de suferit, dupa ce a luat apararea tatalui ei.

PUBLICITATE

”Mi-a spus domnul Gaitan ca sunt persoane care au jignit-o pe Gloria Gaitan. E absolut josnic si regret daca cineva ma asociaza cu asa ceva. In celelalte privinte socio-politice, (eu si domnul Gaitan) nu ne-am inteles… Dupa o discutie lunga fiecare a ramas cu opinia lui. Imi pare sincer rau”, scria Marius Vizante la acea vreme.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close