Monden

Viorel Stegaru si-a batut mama! Femeia a povestit in direct ce i-a facut propriul fiu

Un alt scandal a izbucnit in familia sotilor Stegaru, in momentul in care au venit la Bucuresti. Mama lui Viorel a venit si ea in Capitala pentru a-i duce pe cei doi acasa. Femeia spune ca fetitei ii este dor de parintii ei.

In momentul in care s-a intalnit cu Veronica si Viorel, situatia a degenerat, iar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Doamna Ilinca vrea sa faca pace cu Viorel si Vulpita, dar cei doi refuza sa se intoarca la Blagesti. Vulpita a spus ca soacra sa i-a zis sa avorteze copilul pe care-l poarta in pantece.

Soacra Vulpitei si-a iesit din fire

PUBLICITATE

Mama lui Viorel Stegaru a fost extrem de suparata si a facut acuzatii dure la adresa fiului ei. Doamna Ilinca isi acuza propriul fiu ca ar fi batut-o cu ceva timp in urma. Nu a durat mult timp, iar Viorel a si reactionat. ”M-ai batut, ai dat cu palma in mine. Ai ridicat palma asupra mea. De ce m-ai batut?”, a spus Ilinca fiului sau in platoul Acces Direct.

Viorel spune ca nu este adevarat ce spune mama sa. Sotul Veronicai spune ca femeia care i-a dat viata a obligat-o pe Vulpita sa avorteze. Vulpita spune ca soacra ei i-a sugerat sa nu pastreze copilul, pe motiv ca nu este al lui Viorel Stegaru. Doamna Ilinca a venit la Bucuresti pentru a lamuri lucrurile, dar si pentru a-i da un raspuns Vulpitei.”Veronica minte, nu eu am vrut sa faca avort. Ea a vrut”, a spus doamna Ilinca, atunci cand a venit la Bucuresti, ca raspuns la acuzatiile aduse de Veronica.

Soacra Veronicai este revoltata dupa ce si-a vazut fiul mai hotorat ca oricand sa nu se mai intoarca la Blagesti.

PUBLICITATE

Doamna Ilinca vrea ca el si Veronica sa-si ia fata si sa o creasca pentru ca altfel sustine ca va merge la Protectia Copilului pentru a declara ca acestia nu sunt parinti responsabili!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close