Fără categorieȘtirea zilei

Primele imagini cu Andra în izolare! Care este starea de sănătate a cântăreței

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă de la noi. Au doi copii frumoși, cariere de succes și o relație de invidiat. Din păcate însă, oricât de frumoasă ar fi viața lor, aceasta nu este ferită de probleme.

Cum arată Andra, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus

În urmă cu puțin timp, soțul Andrei a făcut anunțul care i-a întristat pe fani. Atât îndrăgitul prezentator, cât și frumoasa cântăreață au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus, fiind nevoiți să își ia 14 zile de „concediu” la domiciliu.

PUBLICITATE

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus soțul Andrei pe contul lui de Instagram.

Tot în urmă cu foarte puține minute, Andra a postat pe contul ei de socializare mai multe fotografii cu ea din confortul propriei locuințe, atât singură, cât și cu fiica ei și a lui Cătălin Măruță, Eva. Alături de imagini, artista a postat și câteva cuvinte care arată că starea ei și a familie sale este una foarte bună, plină de optimism, chiar dacă disgnosticul primit nu este unul foarte fericit.

PUBLICITATE

„Familia cu mine? ✅ Jocuri multe? ✅ Acadele? ✅ Filme online? ✅ Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️🤗”, a scris Andra pe Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close