Descoperă

Horoscopul de maine, 21 august 2020. Previziuni pentru toate zodiile

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec – este posibil ca o mâhnire din trecut să stea acum la baza unei decizii foarte îndrăzneţe care corectează şi le aduce un viitor mai bun. Aşa că, uneori, sunt bune şi supărările.

Taur – au o reuşită într-un proiect personal, o idee glorioasă care poate le-a venit de ceva vreme şi sunt pregătiţi să o iniţieze.

PUBLICITATE

Gemeni – este o zi care aduce o altă perspectivă într-un proiect, într-o colaborare sau parteneriat. Acest lucru schimbă întreaga lor viaţă sau măcar relaţia cu acea persoană.

Rac – Luna nouă le poate aduce o mobilizare, o schimbare de ritm, mai ales în felul în care îşi practică meseria, câştigă bani. Pentru unii, este chiar o schimbare profesională.

Leu – o schimbare de atitutidne, un nou ritm în viaţa lor, au chef de a face lucruri. Este una din acele zile pline de energie în care pot lua hotărâri măreţe, unii chiar şi în plan sentimental, unde repară ce au greşit.

PUBLICITATE

Fecioară – o Lună nouă care le ajută să scape de un regret, de sentimentul că nu au făcut la timp ce trebuia, fie pentru că au mai multe informaţii, fie pentru că pot repara, fie pentru că pur şi simplu fac un pas mai departe şi, în felul acesta, se lansează într-un viitor mai bun fără regrete.

Balanţă – Luna nouă le aduce o nouă perspectivă de viitor, aspectele sunt minunate mai ales dacă nu sunt singure, dacă ştiu să colaboreze. Încep un proiect nou, e posibil să inspire cineva, să fie atente la persoanele care au reuşit într-un domeniu similar.

Scorpion – au o zi de succes şi orice întâlnire au astăzi se poate transforma într-o victorie. Ar fi păcat să nu aibă în agendă poate cele mai dificile întâlniri, pentru că planetele susţin şi cumva vin bani de aici.

Săgetător – Luna nouă aduce o nouă perspectivă, este posibil să fie vorba de proiectul altcuiva, dar cumva îi ating şi pe ei lucrurile care se întâmplă în viaţa apropiaţilor şi ar fi bine să susţină cu ce pot.

Capricorn – o Lună nouă care poate aduce consolidarea unui parteneriat bun, dar pot avea şi o surpriză, în sensul că înţeleg în altă cheie ce îşi doreşte partenerul de viaţă sau un colaborator apropiat şi în felul acesta au acţiuni mai bine punctate şi adaptate la relaţie.

Vărsător – au o Lună nouă care poate însemna iniţierea unui proiect nou, el poate că a fost timid început înainte, dar de data aceasta primeşte o nouă energie şi un nou imbold, aşa că lucrurile merg înainte, chiar se repară cele care au frânat.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close