Știrea zilei

Momente cumplite pentru Florin Pastramă! Persoana cea mai draga a făcut infarct! Informații de ultimă oră

Florin Pastramă trece prin momente cumplite, chiar înainte de săbători, după ce mama lui a făcut infarct noaptea trecută. Avem informații de ultimă oră despre starea de sănătate a celei mai importante femei din viața vedetei.

Parcă ghionul s-a abătut asupra lui și a familiei sale. Florin Pastramă, căci despre el vorbim, a trecut de la agonie la extaz în doar o singură noapte.

Deși astăzi se pregătea să își aniverseze mama, ființa cea mai importantă pentru el, cu fast, așa cum se obișnuiește în familia lor, dar în limita măsurilor impuse de pandemie, destinul i-a mai dat o lovitură. În noaptea de luni spre marți, 14-15 decembrie, cea care l-a adus pe lume a fost la un pas de moarte.

PUBLICITATE

Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct miocardic

Mai concret, diagnosticul care ia multe vieți în ziua de astăzi i-a pus și ei sănătatea în pericol. Chiar de ziua ei de naștere, mama lui Pastramă a suferit un atac de cord.

Însă, din fericire, încă o dată, mama vedetei s-a dovedit a fi o femeie extrem de puternică, așa cum o spunea ea mereu în show-ul de la Antena Stars, ”Brigitte și Pastramă„, căci acum a invins chiar și infarctul miocardic, supraviețuind incidentului.

PUBLICITATE

Astfel, familia Pastramă poate acum răsufla ușurată. Mai mult decât atât, pe Instagram Florin a ținut să îi transmită și un mesaj de suflet mamei sale, greu încercate acum.

”La muți ani binecuvântați!!!Te iubim mult de tot !!!🙏🏻❤️❤️❤️”, a scris Florin Pastramă în dreptul unei fotografii în care apare alături de mama sa.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close