Știrea zilei

Boala de care suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit!

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în această seară! Vecinii nu o mai văzuseră de dinaintea Crăciunului iar după spusele bunei sale prietene, Marina Almăşan, aceasta este posibil să fi murit în somn.

Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani

Este vestea şoc a serii în România! Poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă, după ce una dintre vecine şi-a făcut curaj şi a sunat la 112 pentru a anunţa că nu o mai văzuse pe aceasta din 23 decembrie.

Medicii nu au mai avut ce să facă şi au constat decesul. Conform primelor informaţii, în casa Cristinei Ţopescu s-au mai găsit şi câţiva câini morţi.

PUBLICITATE

Ultima postare pe Facebook, din 26 decembrie

Cristina Ţopescu a scris pentru ultima dată o postare pentru prietenii săi de pe internet chiar în a doua zi de Crăciun! Fiica fostului mare comentator, Cristian Ţopescu, a transmis un mesaj în care îl lăuda pe Papa Francisc:

Monica Pop a dezvăluit că suferea de depresie

Medicul Monica Pop o cunoştea foarte bine pe Cristina Ţopescu şi a oferit detalii despre ce problemă de sănătate avea: „Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva! V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea asperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”, a spus Monica Pop la România TV.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close