Descoperă

Mesajul ARHANGHELILOR pentru toate zodiile în acest weekend 27-29 decembrie 2019

Mesajul ARHANGHELILOR pentru toate zodiile. Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Mesajul ARHANGHELILOR pentru toate zodiile. Iata in continuare mesajul Arhanghelilor pentru toate zodiile:

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

Mesaj de la Arhanghelul Ariel : Ai asa de multe motive pentru care sa simti recunostinta ! Te asteapta un succes financiar sau o promisiune de retragere dintr-un proiect din care vrei sa iesi. O viata de familie bogata si plina de satisfactii.

PUBLICITATE

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

Mesaj de la Arhanghelul Rafael : Totul se intampla pentru un motiv bine intemeiat si necesar pentru suflet. Da drumul regretului si imbratiseaza oportunitatile de fericire. Cauta captuseala de argint.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

Mesaj de la Arhanghelul Raguel : Lupta pentru dreptatea ta si pentru egalitate in drepturi. Sunt reguli care se fac sau functioneaza in favoarea ta. Nu renunta !

Mesajele Arhanghelilor pentru RAC

Mesaj de la Arhanghelul Gabriel : Stai drepti si asumat pentru a sustine in ceea ce crezi ! Ai incredere. Revendica-ti puterea personala.

PUBLICITATE

Mesajele Arhanghelilor pentru LEU

Mesaj de la Arhanghelul Gabriel : Exista multa activitate in care esti implicat. Rezultate bruste si imediate. Comunicare importanta.

Mesajele Arhanghelilor pentru FECIOARA

Mesaj de la Arhanghelul Zadkiel: Se anunta un succes care iti vine urmare a unui compromis obiectiv. Autocontrol si rabdare. Ai parte de energie de iertare si vindecare.

Mesajele Arhanghelilor pentru BALANTA

Mesaj de la Arhanghelul Mihail: Se vede luminita de la capatul tunelului ! Respira adanc un oftat de eliberare a unui vechi stres si fa-ti noi planuri. Se anunta o recolare sau o calatorie.

Mesajele Arhanghelilor pentru SCORPION

Mesaj de la Arhanghelul Metatron: Ai incredere in tine ! Asculta-ti inima. Fa ceea ce iti produce bucurie.

Mesajele Arhanghelilor pentru SAGETATOR

Mesaj de la Arhanghelul Raziel: Poti sa manifesti viata pe care o doresti. Ceea ce ai nevoie poate aparea ca prin minune ! Inceputuri pline de succes.

Mesajele Arhanghelilor pentru CAPRICORN

Mesaj de la Arhanghelul Haniel: Inspiratii puternice psihice spirituale. Reflectie si meditatie care iti ofera informatii valoroase. Fii la pace.

Mesajele Arhanghelilor pentru VARSATOR

Mesaj de la Arhanghelul Mihail: O provocare noua si plina de entuziasm. Ai tot ce iti trebuie ca sa reusesti. Revizuieste contracte si documente cu foarte multa atentie.

Mesajele Arhanghelilor pentru PESTI

Mesaj de la Arhanghelul Mihail: Exista o situatie care nu iti serveste. Da drumul atasamentului tau pentru un rezultat final. Ia in calcul sa ai o abordare mult mai inaltatoare.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close