Descoperă

Vrei să scapi de energiile negative? Fă curat cât mai des posibil!

Vrei să scapi de energiile negative? Fă curat cât mai des posibil!

În viața fiecărei persoane sunt momente în care pare că nimic nu mai merge ca la început. Sigur că poate fi doar ceva trecător dar există și cazuri în care aveți de-a face cu energii negative. Există însă o mulțime de trucuri ca să scăpați definitiv de acestea.

Zgomotul alungă răul!

PUBLICITATE

Una dintre cele mai bune metode pentru a scăpa de energiile negative este să faceți curățenie în casă mult mai des decât erați obișnuiți. Și asta pentru că atunci când veți scăpa de dezordine și de praf, vor intra energiile cu o vibrație foarte înaltă.

Dar nu e de ajuns doar să aveți casa curată ci și mintea și sufletul. Pe de altă parte, specialiștii spun că atunci când simțiți că ceva e apăsător în locuința voastră, e necesar să faceți zgomot cât mai mare, fie că bateți din palme, fie că mișcați tacâmurile sau tigăile. Pentru că dragostea este cea mai înaltă formă de energie, încercați să o aduceți cu voi în casa în care stați.

Și, foarte important de știut, nu urâți, pentru că se va întoarce asupra voastră. Pentru a avea cât mai mult spațiu pentru ca energiile pozitive să intre în casa voastră, rearanjați mereu mobila. Și nu uitați să zâmbiți, pentru a vă ridica mereu vibrația.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close