Știrea zilei

Gigi Becali anunță că a donat sute de mii de euro în scopuri caritabile în prag de Sărbători: “După aceea sunt acuzat că spăl bani”

Gigi Becali anunță – În pragul sărbătorilor de iarnă, Gigi Becali a susținut deja tradiționala sa conferință de presă de la Palat, în cadrul căreia a realizat „bilanțul” donațiilor din cursul anului care tocmai se încheie. Recunoscut pentru spiritul său filantropic, latifundiarul din Pipera a ținut să amintească de banii cheltuiți pentru ajutorarea celor aflați în nevoie.

Gigi Becali anunță – Gigi Becali a dezvăluit câți bani a donat în acest an în scopuri caritabile

„Plătesc 200.000 de euro pe lună numai la oameni de la instituțiile cu care fac binefaceri. La clinică, 125.000 de euro, la părintele lui Neșu (Valea Plopului) la muncitor salarii, la anumite clinici unde se duc zeci de copii bolnavi de autism. Mai am 200 de familii. Numai ieri am semnat 400.000 de euro milostenii. Și după aceea sunt acuzat că spăl bani”, a declarat Gigi Becali, precizând că nu mai este interesat de lucrurile materiale. Totodată, omul de afaceri a anunțat că intenționează să-și petreacă sărbătorile la biserică.

„E adevărat, bucuria mea Hristos este. Lucrurile astea materiale nu mă interesează. Mai sunt puțin legat de ele, dar câteodată mă uit la ele și le disprețuiesc. Mă uit la aur, la clădiri, câți au stat în ele, stăm și noi acum și peste 50 de ani cine o mai sta?

PUBLICITATE

Au murit într-o săptămână 3 prieteni, de aceeași seamă cu mine. Dacă toată America era a lor, au luat ceva cu ei? Pentru ce să mai am un fel de ură? Nu câștig nimic, ce fac cu ea? N-am ce să fac. Bucuria mea e în biserică.

De Crăciun la biserică, mâine la biserică, poimâine la biserică. În fiecare zi la biserică. E praznic împărătesc, Nașterea Domnului, mântuitorul. De Revelion la biserică. De la 11 până la 4, la biserică. Vreau să mă duc cu sănătate și bucurie în celălalt an. În sfinți și în îngeri vreau să stau.

Să mă duc la distracție? Ce câștig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri. Și dacă vrei cu Hristos, du-te de Revelion la el. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Asta e situația”, a mai spus cel poreclit „Războinicul Luminii”.

PUBLICITATE

Veste mare! Se dau BONURI DE MASĂ pentru 4,5 milioane de pensionari!

Gigi Becali ar vrea să renunțe la cetățenia română

Fiecare ieșire publică este un bun prilej pentru Gigi Becali de a-și exprima indignareea față de acuzațiile de spălare de bani care i se aduc. De altfel, patronul clubului de fotbal FCSB a afirmat recent că se consideră nedreptățit, în condițiile în care riscă să se întoarcă după gratii fără vreun motiv întemeiat. Totodată, latifundiarul spunea că se gândește serios să renunțe la cetățenia română, deși s-a declarat în nenumărate rânduri un patriot înfocat.

„Am făcut 0, nimic, şi procurorul mă acuză de spălare de bani. Îmi iau cetăţenie în altă ţară. Îmi iau doar drept de şedere în România. Chiar dacă nu faci nimic, nu scapi de ăştia. Sunt ca râia. Aici doar stau. Atât. Eu am donat 60 de milioane, am ajutat oameni cu dizabilităţi, copii, am luat vaccinuri.

Când speli bani, îţi rămâne şi ţie ceva. Mie ce mi-a rămas? Am cumpărat aparatură la spitale de stat, milioane de euro. Am dat 45 de milioane donaţii. Mai sunt acuzat că am schimbat lei în euro şi i-am pus în alt cont. Cică am spălat bani. Nu poţi să pui lei cu euro în acelaşi cont. Banca mută banii.

Vă daţi seama în ce ţară trăim? Procurorul nu e bătut în cap, dar are atâta răutate încât are mintea întunecată. O să-l pun eu la punct. Dacă nu pot să-l pun la punct, plec din ţara asta. Minciunile şi mizeriile pe care le-a scris în ordonanţa asta… Am vrut să fac o conferinţă de presă, dar mai stau. Nimeni altcineva nu e acuzat de spălare de bani, iar eu care am dat donaţii am spălat banii”, a declarat Gigi Becali în urmă cu o săptămână la televiziunea Pro X.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close