Știrea zilei

Veronica Stegaru, momente dificile! A ajuns din nou la poligraf.

Veronica Stegaru, zisă și Vulpița, a adus pe lume luna trecută un băiețel perfect sănătos. Însă, după apariția unor zvonuri de infidelitate, Viorel, soțul tinerei, s-a decis că trebuie să afle adevărul cu orice preț.

Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, Viorel și-a supus partenera de viață la testul poligraf. Pentru a îi demostra că băiețelul este al lui, Vulpița a acceptat provocarea imediat.

Testul a scos la iveală emoțiile Veronicăi, dar și faptul că a spus adevărul cu privire la acest subiect controvestat. Viorel a adresa întrebarea care îl macină cel mai tare: ”Al cui este copilul?”, a spus bărbatul. Iar Veronica a răspuns de îndată: ”Al tău”, arătând spre el, iar poligraful a confirmat vorbele tinerei. La auzirea veștii, Viorel s-a declarat fericit.

PUBLICITATE

A născut al doilea copil, dar este terorizată de soacra Ilinca
Vulpița a adus pe lume un băiețel, în urmă cu câteva săptămâni, dar în loc să se bucure pe deplin de rolul ei, o duce tot mai greu. Oamenii din sat spun că vinovată ar fi soacra ei, Ilinca, mama lui Viorel. Femeie severă, Ilinca nu ar lăsa-o pe Veronica nici măcar să-și viziteze părinții.

Calvar s-ar putea traduce, într-un singur cuvânt, viața celei care a devenit celebră, după o mega-telenovelă la tv.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc.

PUBLICITATE

Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au povestit vecinii cuplului.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close