Descoperă

Horoscop Dragoste pentru Săptămâna 7-13 iunie 2021 – Trăim ce ne este menit să se întâmple!

Horoscop dragoste pentru săptămâna 7 – 13 iunie 2021. Eclipsa de Soare de pe 10 iunie din zodia Gemeni accelerează lucrurile care sunt menite să aibă loc în sfera personală. Dacă există relații nefavorabile, a venit momentul să fie reevaluate. Bunăstarea și progresul personal devin mult mai importante decât orice altceva, potrivit ce-spun-astrele.ro

Berbec
Eclipsa de Soare de pe 10 iunie își va concentra atenția asupra capacității voastre de a comunica clar și eficient. Problemele de comunicare pot duce la pierderea unei relații sănătoase, iar dacă voi și persoana iubită nu sunteți sincronizați, această eclipsă ar putea încuraja o schimbare în modul în care vă găsiți cuvintele pentru a vă exprima sentimentele.

Un tranzit romantic va începe atunci când Marte intră în casa iubirii, pe 11 iunie. Această influență vă amplifcă dorința voastră de a face declarații de dragoste.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, pe 12 iunie, vă puteți simți inconfortabil într-o relație care nu are o conexiune emoțională puternică. Aspectul dintre Venus din aria familiei și Chiron vă determină să fiți conștienți de ceea ce vă împiedică pentru a vă simți cu adevărat în siguranță în relația voastră.

Taur
Dezvoltarea stimei de sine ar putea fi în prim-plan având în vedere eclipsa de Soare care are loc în casa stabilității pe 10 iunie. Acest lucru poate dezvălui dacă vă prețuiți suficient și dacă permiteți ca valoarea voastră să se reflecte în aria romantică.

Pe 12 iunie, puteți întâmpina dificultăți de comunicare cu persoana iubită. Apectul dintre Venus și Chiron vă poate determina să vă simțiți inconfortabil împărtășindu-vă sentimentele, chiar și atunci când acestea vă pot apropia de persoana iubită. Fiți răbdători cu voi înșivă, dar în același timp înțelegeți modul în care acțiunile voastre pot fi interpretate.

PUBLICITATE

Gemeni
Pe 10 iunie, eclipsa de Soare din semnul vostru zodiacal vă încurajează să îmbrățișați varianta persoanei care vreți să deveniți și să vă eliberați de toate lucrurile pe care sunteți gata să le depășiți. Dacă o relație nu pare să fie în concordanță cu propria dezvoltare personală, poate fi timpul să o reevaluați. Din fericire, acest lucru vă poate aduce și mai aproape de o persoană care vă sprijină în următoarea etapă a capitolului din viața voastră.

Pe 12 iunie, aspectul dintre Venus și Chiron poate declanșa un disconfort în aria socială. Amintiți-vă că nimeni nu vă judecă așa cum ați putea voi crede.

Rac
La începutul săptămânii, aspectul dintre Lună și Saturn vă poate determina să vă simțiți confuzi legat de încrederea pe care i-o oferiți cuiva. Cu toate acestea, sunteți încurajați să abordați lucrurile pas cu pas pentru a cunoaște pe cineva.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie vă poate accentua un bagaj emoțional din trecut. Este o perioadă excelentă de a lucra cu voi înșivă pentru a vă vindeca anumite răni emoționale. Probabil acestea vă împiedică să vă atingeți potențialul pe care vi-l doriți în sfera sentimentală.

Spre finalul săptămânii, aspectul dintre Venus și Chiron poate intensifica niște dubii personale, motiv pentru care e bine să vă reamintiți de calitățile voastre.

Leu
La începutul săptămânii sunteți încurajați să nu renunțați la visurile voastre profesionale de dragul unei relații, dacă aceasta vă stă în cale. În cel mai benefic caz, găsiți o balanță.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie vă îndeamnă să reevaluați persoanele sau grupurile alături de care vă petreceți timpul și efectele acestora în viața voastră. S-ar putea să fiți mai activi în sfera socială și să întâlniți noi persoane care să vă împărtășească interesele.

Spre sfârșitul săptămânii aveți tendința de a analiza mai profund ceea ce înseamnă dragostea pentru voi. Mențineți-vă mintea deschisă.

Fecioară
La începutul săptămânii sunteți încurajați să aduceți mai multă spontaneitate în aria romantică, în special datorită faptului că aveți o dorință intensă de a amplifica pasiunea.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie pune bazele unui nou început în sfera voastră profesională și treceți printr-un proces de analiză a modului în care vă doriți să vă dezvoltați. Dacă observați că relația de cuplu nu vă sprijină în acest progres personal sau vă afectează negativ, poate a venit momentul să o reevaluați.

Spre finalul săptămânii, dacă sunteți singuri, aspectul dintre Venus și Chiron poate declanșa confuzii legate de o persoană apropiată care ar putea fi ceva mai mult. E de preferat să nu grăbiți lucrurile și să le lăsați să decurgă de la sine.

Balanță
La începutul săptămânii s-ar putea să aveți nevoie de mai multă pasiune în sfera sentimentală, mai ales dacă observați că nu mai există acea intensitate de la început din relația voastră. Sunteți încurajați să vă deschideți inima și să vă apropiați mai mult de partener pentru a vedea în ce direcție se îndreaptă lucrurile.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie vă îndeamnă să abordați o minte deschisă legată de sfera sentimentală. Poate că o relație stagnantă poate fi readusă la viață printr-o atitudine corespunzătoare.

Spre finalul săptămânii, aspectul dintre Venus și Chiron vă determină să vă setați barierele personale și să nu renunțați la ceva ce vă face plăcere doar pentru a face pe plac altcuiva.

Scorpion
La începutul săptămânii e posibil să simțiți nevoia de mai multă independență în relația voastră dacă anumite chestiuni v-au restrâns plăcerile personale. Este important să vă comunicați sentimentele într-un mod deschis pentru a putea ajunge la o clarificare.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie vă îndeamnă să analizați ce este cel mai benefic pentru voi, fie vă setați niște bariere personale, fie permiteți ca o persoană specială să fie mai apropiată de voi. Orice decizie ați lua va aduce o transformare în sfera romantică.

Spre finalul săptămânii, s-ar putea să simțiți că oferiți mai mult decât primiți într-o relație. Aspectul dintre Chiron și Venus vă intensifică nevoia de libertate, dar și de atenție, prin urmare e cazul să stabiliți un echilibru.

Săgetător
La începutul săptămânii s-ar putea să existe niște probleme în comunicare, poate că ceea ce e necesar să fie dezbătut este neglijat. Cu toate acestea, faptele vorbesc mai mult decât cuvintele, prin urmare nu ezitați să vă folosiți de latura practică.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie aduce un nou început în sfera parteneriatelor și ați putea ajunge la niște concluzii importante. Veți observa care sunt persoanele care merită să rămână în viața voastră și cele de care ar fi mai bine să vă desprindeți. Luați cele mai bune decizii pentru voi.

Spre finalul săptămânii, aspectul dintre Venus și Chiron poate amplifica pasiunea dintre voi și o persoană specială. Probabil aveți o temere legată de modul în care vor decurge lucrurile, dar dragostea merită riscul.

Capricorn
La începutul săptămânii există multă pasiune în sfera voastră sentimentală. Sunteți încurajați să vă asumați un risc dacă există șanse ca lucrurile să decurgă în favoarea voastră. Deși preferați să fiți mai tot timpul în control, dacă vă permiteți să vă aprofundați sentimentele ați putea rămâne plăcut surprinși.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie vă îndeamnă să vă axați mai mult pe bunăstarea voastră generală. Observați ce aspecte al vieții voastre necesită o ajustare pentru ca voi să vă consolidați echilibrul fizic, mental și emoțional.

Spre finalul săptămânii, aspectul dintre Venus și Chiron vă îndeamnă să fiți mai sociabili și ați putea avea parte de o conversație interesantă cu persoana iubită.

Vărsător
La începutul săptămânii s-ar putea să vă simțiți mai copleșiți de responsabilități sau criticile din partea celorlalți. Voi preferați ca lucrurile să fie cât mai armonioase, dar pot exista provocări. Cu toate acestea, reușiți să treceți de aceste aspecte negative.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie vă poate oferi un început al unei povești de dragoste dacă sunteți singuri. E posibil ca o persoană pentru care ați dezvoltat niște sentimente să vă surprindă odată ce vă deschideți inima față de aceasta. Dacă sunteți într-o relație, aduceți mai mult romantism în interacțiunile cu partenerul.

Spre finalul săptămânii lucrurile se intensifică în relația voastră, ține de voi dacă într-un mod pozitiv sau negativ. E de preferat să analizați atent o situație înainte de a acționa. Comunicarea deschisă este benefică.

Pești
La începutul săptămânii s-ar putea să vă fie mai dificil să exprimați ceea ce simțiți cu adevărat și preferați să fiți mai retrași din aria socială. Cu toate acestea, există un val de optimism care vă îndeamnă să petreceți mai mult timp alături de persoanele apropiate.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie vă determină să vă analizați mai atent sentimentele și aspectele care țin de stabilitatea voastră. Aveți șansa unui nou început în sfera personală. Poate fi timpul să duceți lucrurile la un alt nivel cu o persoană specială, iar dacă partenerul nu vă oferă un sentiment de confort, e cazul să vă reevaluați relația.

Spre finalul săptămânii, romantismul ia amploare în viața voastră, dar s-ar putea să aveți dubii legate de implicarea sentimentală. Luați cea mai bună decizie pentru voi.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close