Știrea zilei

S-a spus că Alex Velea și-a înșelat soția și Antonia i-a spart casa. Artistul rupe tacerea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri. Au împreună doi copii și o relație ce durează de ani buni, după ce ambii au trecut printr-o căsnicie. Artistul a mărturisit că oamenii i-au judecat atunci când au aflat că sunt împreună.

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa.

Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea.

PUBLICITATE

Antonia și Alex Velea, acuzați că și-au ruinat căsniciile unul altuia. „Au încercat să ne distrugă cu treaba asta”
Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a spus Alex Velea la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate.

Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită”, a mai spus artistul.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close