Știrea zilei

Un artist din Romania a murit intr-un accident rutier! Adrian Enache: Sa-i fie tarana usoara

Tragedie in Romania! Un tanar artist si-a gasit sfarsitul intr-un cumplit accident rutier in Botosani!

Este vorba despre saxofonistul Iulian Cojocaru, fiul proprietarilor unuia dintre cele mai renumite restaurante din zona de nord a Romaniei.

Fiul proprietarilor celui mai cunoscut restaurant din zona de Nord a Moldovei, Popas Cucorani, a murit, duminica dimineata, intr-un accident rutier produs in apropierea localitatii Cervicesti, judetul Botosani.

PUBLICITATE

Iulian Cojocaru, 28 de ani, era un cunoscut saxofonist si se intorcea de la un eveniment care a avut loca in Dorohoi. Intr-o curba usoara la dreapta, masina condusa de tanar a iesit de pe carosabil, a intrat intr-o curte, unde a lovit o dala de beton si s-a rasturnat.

Impactul cu placa de beton a fost atat de puternic, incat Iulian Cojocaru a fost aruncat afara din autovehiculul BMW, fiind proiectat prin parbriz. Masina rasturnata a fost descoperita intamplator de doi tineri, alertati de semnele lasate pe sosea si un indicator rutier rupt pe marginea drumului.

Adrian Enache, reactie emotionanta

PUBLICITATE

Cantaretul Adrian Enache a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, imediat dupa ce a aflat de moartea saxofonistului Iulian Cojocaru.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close