Descoperă

Mercur retrograd in 2021. Ce se intampla cu fiecare semn zodiacal

Mercur retrograd va afecta toate semnele zodiacale. Toata lumea cunoaste puterea acestui fenomen astrologic

Daca Mercur a intrat in perioada retrograda a acestuia, nu exista timp pentru glume. Trebuie sa fim linistiti si sa incercam sa nu agravam situatia din nicio zona, spune astrologul Anna Kayupova .

Perioade de retrogradare a Mercurului

PUBLICITATE

30 ianuarie – 21 februarie 2021

30 mai – 23 iunie 2021

27 septembrie – 18 octombrie 2021

PUBLICITATE

Impactul lui Mercur retrograd asupra semnelor zodiacale in 2021

Astrologul a spus la ce sa ne asteptam si ce sa speram in functie de zodie.

BERBEC. Reprezentantii acestui semn zodiacal ar trebui sa fie deosebit de atenti la finante. Pastrati toate cheltuielile dvs. sub control . Poate merita chiar sa scrieti toate cheltuielile intr-un caiet si sa le analizati. Acest lucru va evita risipa inutila.

TAUR. Punctul slab al Taurului in timpul retrogradului lui Mercur sunt relatiile. Acum are sens sa va „curatati lista de contacte” si, in cele din urma, sa va despartiti de cei care nu v-au multumit de mult timp.

Si, de asemenea, trebuie sa fii mai tolerant fata de ceilalti, chiar daca sunt foarte enervanti. Luptele probabil sa fie profunde si de lunga durata. Modereaza-ti agresivitatea!

GEMENI.Ar trebui sa fii deosebit de atent cu sanatatea ta. Imunitatea slabita de stres va poate afecta . Luati vitamine, ceaiuri fortifiante si alte remedii populare dovedite. Ar trebui sa mergi la medic in aceasta perioada pentru un control.

O perioada favorabila pentru a pune ordine in lucrari importante.

RAC . Racii trebuie, de asemenea, sa lucreze la relatii. Asta nu doar cu prietenii si colegii, ci cu familia. Va amintiti ultima data cand ati avut o discutie fata in fata cu copiii si parintii? In ciuda Mercurului retrograd, acum va fi posibil sa se clarifice unele aspecte si chiar sa se imbunatateasca relatiile care au mers prost.

LEU.Este necesar sa renunti la luarea deciziilor importante, sa nu faci achizitii mari si sa nu inchei tranzactii semnificative. Aceste lucruri nu vor aduce satisfactie si nici nu vor dezamagi in viitorul foarte apropiat.

De asemenea, relevant este sfatul de a petrece mai mult timp cu rudele si prietenii.

FECIOARA. Mercur este conducatorul Fecioarelor. Pe de o parte, vor castiga o forta suplimentara care le va permite sa avanseze. Pe de alta parte, vor deveni ceva mai nervosi, mai suspiciosi, si mai scandalosi.

In ciuda usurintei cu care vor incepe lucrurile importante, Fecioarele nu ar trebui sa lase lucrurile sa mearga singure. Un control strict va va ajuta sa evitati greselile!

BALANTA. Reprezentantii acestui semn ar trebui sa inceapa sa faca ordine. Si nu este vorba doar de curatarea unui apartament sau a unei case.

Demonteaza lucrurile, scapa de ceea ce nu folosesti. Structurati-va gandurile si visele, faceti planuri clare de actiune. Verifica-ti starea de sanatate in acelasi timp.

SCORPIONUL.Este necesar sa va incetiniti oarecum activitatea. Scorpionii, obisnuiti sa traiasca din plin, trebuie sa acorde prioritate si sa se concentreze asupra principalului lucru. Lasa totul sa-si urmeze cursul. Incearca sa termini ceea ce ai inceput. Poate ca energia „stagnanta” a acestor proiecte „abandonate” nu permite continuarea.

SAGETATOR. Pentru Sagetator, acesta va fi momentul celei de-a doua incercari. Puteti relua ceea ce odata nu a functionat sau puteti restabili o relatie rupta.

Dar exista limitari! Nu trebuie sa va asumati cazuri legate de documente, birocratie. Si inca ceva: amintiti-va, uneori este foarte important sa faceti concesii. Chiar daca nu vreti.

CAPRICORN.Merita sa asteptati schimbari in comunicarea cu prietenii si colegii. Vor avea loc schimbari precum : cineva se va indeparta, cineva, dimpotriva, va lua primele pozitii.

De asemenea, trebuie sa fii atent la orice lucru important la locul de munca. Poate ca vor fi necesare noi cunostinte si abilitati acolo. Fiti pregatiti pentru acest lucru, precum si pentru faptul ca angajatorii vor arata un interes sporit fata de dvs.

VARSATOR. Varsatorul trebuie sa-si analizeze viata, actiunile si planurile. Si cel mai important, merita sa planificati toate detaliile pentru pasii urmatori, iar apoi va puteti indrepta spre obiectiv.

PESTI. Pestii au multe planuri pentru schimbari in viata. Componenta financiara va fi slaba. Pregateste-te sa-ti strangi “cureaua” si ia in considerare ceea ce poti economisi. Merita sa va ganditi la imprumuturi si datorii care va impiedica sa va dezvoltati. Ganditi-va cum sa le reduceti si sa nu va mai incurcati cu ele.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close