Descoperă

Cum arata fiica lui Garcea din Vacanta Mare. Ivona Mihaescu este uimitor de frumoasa

Fiica lui Garcea din Vacanta Mare se numeste Ivona si este frumoasa foc. Atrage toate privirile, dar i-a dat tatalui ei celebru mai multe motive sa fie mandru. Pe langa aspectul fizic de invidiat, tanara se poate lauda in fata oricui ca are si o educatie deosebita. Putina lume stie detalii despre viata personala a lui Mugur Mihaescu.

Il cunosc milioane de romani dupa ce a jucat faimosul rol Leana din scenetele Vacanta Mare, dar familia lui a stat mereu departe de lumina reflectoarelor. Sotia lui Mugur se numeste Rodica si a ales sa ramana in umbra sotului ei, crescandu-si impreuna fiica intr-un mod care poate i-ar uimi pe multi. I-au lasat libertatea de a lua singura decizii.

Cum arata fiica lui Garcea din Vacanta Mare

PUBLICITATE

Fiica lui Mugur Mihaescu a studiat la liceul Gheorghe Lazar. A absolvit cursurile de acolo in anul 2016, iar media de la Bacalaureat a fost de 9,95. Ulterior, a decis sa plece peste hotare, studiind la o universitate din Marea Britanie, informeaza realitatea.net.

Fiica lui Garcea din Vacanta Mare. Se pare ca nu s-a multumit cu drumul comod in viata pe care ar fi putut sa i-l ofere parintele ei, asa ca a decis sa se angajeze. Conform unica.ro, Ivona a decis sa lucreze pentru o agentie de turism din Marea Britanie, incepand din primavara anului trecut. Tatal ei se mandreste cu faptul ca nu i-a impus vreodata pe ce drum sa porneasca in viata.

PUBLICITATE

„Nu mi-am crescut fiica dupa o reteta anume. Pur si simplu, am decis impreuna cu sotia mea, Rodica, sa avem incredere totala in ea. Dar, ne-am asigurat, si eu, si maica-sa, ca a primit abc-ul regulilor de viata, alea care incep mereu cu regulile de bun simt, cele pe care le stim toti”, a declarat Mugur Mihaescu pentru impact.ro.

Fiica lui Garcea din Vacanta Mare. „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desavarsire. Pentru mine exista o singura porunca: Nu face rau!”, a mai adaugat ulterior actorul. „Tata mi-a spus ca pot sa fac ce vreau, ca exista nevoie si de maturatori pe strada, dar n-am vrut sa fiu unul dintre ei”, marturisea chiar Ivona in trecut, atunci cand a decis sa vorbeasca public despre cariera ei.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close