SocialȘtirea zilei

Doliu in Romania. S-a stins un mare sportiv, la doar 46 de ani

Doliu in Romania. Claudiu Patrascu a decedat in urma complicatiilor provocate de noul coronavirus. Fostul luptator a trecut prin chinuri cumplite, decedand la doar 46 de ani.

“A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugati-va pentru viata mea!”, a scris barbatul pe Facebook, in urma cu o saptamana. Fostul campion la lupte se afla internat la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Claudiu Patrascu contractase COVID-19 in urma cu mai multe saptamani, iar de 18 zile era internat la sectia ATI a spitalului de boli infectioase din Constanta. Starea lui Claudiu s-a agravat treptat, iar noaptea trecuta a decedat.

PUBLICITATE

A decedat Claudiu Patrascu, multiplu campion la lupte
Anuntul a fost facut de Razvan Pircalabu

“FRL isi exprima regretul fata de pierderea unui fost luptator, Claudiu Patrascu. Un sportiv de exceptie care a activat la CS Dinamo Bucuresti si un om deosebit, Claudiu Patrascu a ramas mereu aproape de luptele romanesti, chiar si dupa retragere. Din pacate, acesta a pierdut cea mai importanta lupta. Federatia Romana de Lupte transmite sincere condoleante familiei si apropiatilor! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, au scris pe pagina de Facebook oficialii FRL.

Claudiu Patrascanu devenise politist in Constanta.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close