Știrea zilei

Accident grav în judeţul Vaslui. O fetiţă de patru ani şi încă o persoană s-au stins. Plan roşu de intervenţie pentru şase victime

Trei autoturisme s-au ciocnit luni seară pe drumul european E 581 din judeţul Vaslui, în zona popasului Stâna Costeşti. 6 victime au avut nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare şi a medicilor SMURD. Din păcate, pentru două dintre ele nu s-a mai putut face nimic. O fetiţă de patru ani şi un adult au fost declaraţi decedaţi.

Pentru gestionarea evenimentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, iar la locul accidentului au fost trimise două mașini de stingere, un echipaj de descarcerare, cinci ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ Vaslui.

PUBLICITATE

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului s-ar face şoferul unui BMW care a încercat o depăşire periculoasă, dar a lovit din spate un alt autoturism pe care l-a proiectat pe contrasens într-o a treia maşină.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers Crasna – Bârlad, în apropiere de popasul de la Stâna Costeşti. În urma impactului dintre cele trei maşini, bucăţi din autoturisme s-au împrăştiat pe o rază de o sută de metri. Unul din autoturisme s-a şi răsturnat, iar şoferul a murit pe loc.

Medicii sosiţi la intervenţie au început manevrele de resuscitare pentru o fetiţă de patru ani, fără succes, însă. Alte patru persoane, aflate în cele trei maşini, au ajuns cu răni grave la spital.

PUBLICITATE

Polițiștii ajunși la locul accidentului au blocat traficul pe ambele sensuri, ceea ce a condus la formarea de cozi pe kilometri întregi. De asemenea, agenții de la Rutieră au început cercetările pentru a se stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul, notează jurnaliştii de la estnews.ro

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close