Fără categorie

Horoscop Urania 2020. Schimbări în viața zodiilor în noul an

Horoscop Urania 2020. Urania îți aduce horoscopul săptămânii 28 decembrie -3 ianuarie, pentru fiecare zodie în parte. Nou An se apropie cu pași repezi, așa că astrologul ți-a pregătit predicții complete, pentru a ști cum și mai ales de ce trebuie să te ferești în această perioadă, anunță libertatea.ro.

Horoscop Urania 2020. Așa arată horoscopul Urania pentru 28 decembrie – 3 ianuarie

Berbec

Te așteaptă o serie de surprize plăcute de la prieteni sau trăite alături de cei apropiați. Dă curs întâlnirilor din următoarele zile, pentru că îți vor readuce zâmbetul pe buze. Intrarea lui Mercur în zodia Capricornului te va pune în situația de a-și evalua și reevalua activitatea profesională sau un plan major de viață. După Anul Nou vei avea ocazia de a-ți lua vacanța la care tânjești de foarte multă vreme.

Taur

Momente plăcute sau întorsături fericite ale unei stări de lucruri în plan profesional te vor obliga să-ți reevaluezi anumite principii, implicații sau niște atitudini, cu atât mai justificate, cu cât Mercur va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 16 ianuarie, ceea ce îți va aduce energii pozitive, seriozitate şi maturitate în gândire ori abilitatea de a evalua corect o împrejurare.

PUBLICITATE

Horoscop Urania 2020. Gemeni

Intrarea planetei Mercur în Capricorn nu va avea o influență tocmai bună asupra comportamentului tău. În plus, în prima parte a anului vei întâmpina o serie de probleme ce țin de bunuri sau avantaje materiale care trebuie conservate. Vrei totul de-a gata, dar trebuie să accepți că uneori apar și piedici sau întârzieri.

Rac

Ai parte de neplăceri din cauza unor lucruri materiale care te obligă să cântărești, să analizezi cum se cuvine și să iei o decizie. Se conturează ambiții sau dorințe de afirmare ori de intervenție autoritară în domeniul socio-profesional. Mare atenție, pentru că poți da naștere unor conflicte mai vechi.

Leu

Ai parte de stări organice neplăcute, fie că vorbim de dureri osoase, disfuncții gastrice, oboseală accentuată sau tristețe. Problemele de sănătate vor fi o preocupare constantă în prima parte a lui 2020: stare psihică apăsătoare, îngrijorări, analiză obsesivă, uneori, a simptomelor difuze, greu de precizat, pe care organismul ți le va transmite în această perioadă.

PUBLICITATE

Fecioară

Sectorul sentimentelor, al relațiilor afective și al relațiilor dintre părinți și copii va sta sub semnul blocajelor emoționale, al incapacității de a identifica și recunoaște motivația reală a unor întâmplări, declarații și ipostaze de viață. Faci un efort real pentru a depăși această stare de spirit care îți taie complet elanul și îți atenuează speranțele, încrederea ori capacitatea de a te bucura de viață. Vești mai bune vin din sectorul profesional, pentru că reușești să pui pe picioare un proiect important, la care visezi de foarte multă vreme.

Horoscop Urania 2020. Balanță

Intrarea planetei Mercur în Capricorn îți va aduce o mare nevoie de consultare, de informație coerentă, reală, corectă, de sfat competent ori de abordare lucidă a unei premise familiale, domestice ori patrimoniale. Vei avea energia necesară să-ți mobilizezi resursele, să faci față stresului, să-ți depășești emoțiile sau trăirile interioare stârnite de dispute, însă reacțiile tale vehemente nu vor fi întotdeauna tolerate de cei din jur, așa că ai grijă.

Scorpion

Pentru tine sectorul comunicării rămâne destul de solicitant și stresant, în următoarea perioadă, mai ales că se instaurează un climat greoi și anost pentru orice tip de dialog. Ai senzația că nu te mai înțelegi deloc nici cu prietenii, nici cu membrii familiei și asta te scoate din sărite. Atenție la sănătate, vei avea discrete tulburări de scurtă durată legate de funcțiile cerebrale.

Săgetător

Vei avea de dus muncă de lămurire cu privire la legitimitatea unor modificări survenite în modul de plată al salariului. Vei avea parte de o serie de informații care te vor nedumeri și care te vor determina să-ți schimbi impresia despre o persoană apropiată. Vestea bună e că vei avea ocazia să mergi într-o călătorie care te va deconecta puțin de tot acest stres.

Horoscop Urania 2020. Capricorn

În următoarea perioadă vei trece printr-o serie de frământări interioare generate de noianul de preocupări cotidiene. De asemenea, vei avea parte de surprize plăcute pe fond financiar, așa că nu te arunca în cheltuieli foarte mari la început de an. Cântărește cu atenție înainte să iei orice decizie de acest gen.

Vărsător

Detașează-te de cotidian, fii cât mai puțin observabil în anturaj și orientează-ți atenția spre planurile tale personale. Sufletul tău are nevoie de liniște, vorbe bune și sfaturi. Posibil să te necăjească afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. O discuție de taină cu cineva din mediul profesional îți va lamuri multe aspecte de la locul de muncă.

Pești

Puțin probabil să te înțelegi mai bine cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Și totuși vei fi atras către ele într-un mod greu de explicat în cuvinte. Pare să te încânte felul lor de a fi și acțiunile întreprinse de acestea. Fii prudent și nu lua de bun chiar tot ce observi sau ce îți place pe moment la alții. Sfatul este să stai foarte mult, lângă cei dragi.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close