Descoperă

Doar pentru că ai zile proaste nu înseamnă că ai o viață grea și nefericită

Datorită presiunilor societatii pentru a avea o viață grozavă în care totul merge strună, este greu să ne amintim că se întâmplă zile proaste. Pentru unii, cea mai mare problemă este ce cafea elegantă să bea dimineața. Și când avem o zi proastă, de multe ori nu știm cum să o rezolvăm, potrivit randuripentrutine.eu.

Adevărul este că avem cu toții niște zile absolut cumplite în care ne dorim să putem rămâne acasă și să evităm lumea dură care ne bate în afara siguranței dormitoarelor noastre. Cu toții bâjbâim, ne plângem, aruncăm tantrums de tip copil și ne dorim ca ziua să se sfârșească deja.

Nimeni nu este ferit de acestea.

PUBLICITATE

Uneori, nu reușim să recunoaștem că și alte persoane au zile proaste și că nu suntem singurii care s-ar putea să aibă o viață proastă uneori. Uneori au stresul, durerea și epuizarea scrise pe toată fața, în timp ce alții suferă în tăcere în spatele unui zâmbet.

Doar pentru că încercăm să-l ascundem, nu înseamnă că nu există și este debilitant.

Ne uităm la prietenii noștri care par să-și aibă viața împreună și ne dorim să putem avea și noi un astfel de stil de viață. Dar iarba nu este întotdeauna mai verde pe cealaltă parte. Cu toții avem motive să urâm viața, ele se întâmplă doar în momente diferite și din motive diferite.

PUBLICITATE

În plus, ceea ce nu ne amintim este că, în unele zile, avem experiențe care ne pot determina să cădem într-o gaură întunecată și dorim să uităm lumea. În timp ce, dacă s-ar întâmpla într-o altă zi, am putea găsi puterea să o depășim. Totul depinde de tipul de energie din jurul tău și de ceea ce investești în tine.

Dificultatea de a urca din pat poate fi un eveniment obișnuit. Dușul sau purtarea unei ținute frumoase pentru a lucra poate părea a fi decizii dificile la care renunți de obicei. Și anularea planurilor pentru a vă oferi un timp singur poate părea ciudată. Cu toate acestea, toate sunt alegeri perfect normale. Cu toții avem zile de genul asta, fie că este vorba de bătălii de sănătate mintală sau de o zi grea la serviciu.

Dacă simți un sentiment de eșec în jurul zilelor tale proaste sau că poate contribui la spirala ta descendentă, este în regulă și el.

Cu toții avem zile în care nu ne simțim suficient de bine. Poate ne-am uitat prânzul sănătos acasă și ne-am acomodat cu mâncarea confortabilă. Sau nu a reușit să îndeplinească un termen limită la serviciu sau la școală, sau chiar a simțit că nu ești suficient de bun pentru persoana pe care ți-ai pus inima. Eșecul este total afiliat cu zilele proaste.

Nu fiecare zi trebuie să fie o zi bună și este în regulă. Nimic din viață nu este menit să fie perfect.

Și doar pentru că ai o zi proastă nu înseamnă că ai o viață proastă.

Mai avem atât de multe de recunoscut în această lume nesfârșită precum sănătatea noastră, familia și prietenii care sunt alături de noi, amintirile unor vremuri fericite care ne-au făcut să apreciem să fim în viață și valorile morale care sunt insuflate în sufletele noastre. Există atâtea alte binecuvântări în viața ta; trebuie să îi identificați și să vă concentrați asupra celor din momentele voastre de îndoială de sine.

Viața este ca un balansier. Uneori este egal cu părțile bune și rele și, uneori, o parte o depășește pe cealaltă. Dar suntem mereu în mișcare înainte. Așadar, nu te bate prea mult peste asta.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close