Știrea zilei

Câți bani a câștigat din avocatură Diana Șoșoacă. Viitoarea senatoare de la AUR l-a reprezentat și pe arhiepiscopul Teodosie

Diana Şoşoacă, poate cea mai vocală membră a AUR, noua formaţiune politică ce a intrat în Parlament după alegerile din 6 decembrie 2020, este viitor senator.

Devinită cunoscută pentru poziţiile sale în scandalul interzicerii pelerinajelor, dar şi ca un militant anti-mască, Diana Şoşoacă este de profesie avocat.

De altfel, Diana Șoșoacă a fost alături de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, atunci când acesta a fost la tribunal pentru a da în judecată Prefectura Constanța pe motiv că a anulat pelerinajul din Dobrogea de ziua Sf. Ap. Andrei.

PUBLICITATE

Diana Șoșoacă de la AUR este avocat în Baroul București

Diana Șoșoacă a candidat la Senat din partea AUR și va ocupa un fotoliu în Parlamentul României. Conform declarației de avere depuse înainte de campania electorală, Șoșoacă este avocat, meserie pe care o practică prin propriul său cabinet de avocatură, după ce a intrat în Baroul București din anul 2000. Anul trecut, din avocatură, Diana Șoșoacă scrie în declarația de avere că a câștigat suma de 250.000 de lei, ceea ce ar însemna circa 20.000 de lei pe lună.

Diana Șoșoacă are adeverință medicală conform căreia nu are voie să poarte mască

PUBLICITATE

Diana Șoșoacă a devenit cunoscută mai ales prin live-urile sale de pe Facebook, acolo unde transmitea mesaje dure împotriva măsurilor luate de autorități pentru combaterea SARS- CoV-2. Diana Șoșoacă este și o militantă anti-mască, pe care o consideră o măsură ce încalcă libertățile omului.

De altfel, chiar zilele trecute, la întâlnirea de la Cotroceni cu Klaus Iohannis, Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască, însă până la urmă și-a pus-o doar în dreptul gurii. Diana Șoșoacă a explicat că are și o boală pentru care are adeverință de la doctor în care se arată că purtatul măștii poate fi periculos în cazul ei.

Diana Șoșoacă a spus că la intrarea în Palatul Cotroceni, i s-a atras atenția să își pună masca, iar după ce a arătat un certificat medical i s-a permis să poarte masca doar pe gură. ”Cei cu astm bronșic este obligatoriu să aibă această adeverință, pentru că pentru ei masca poate fi fatală, la fel și pentru alte boli respiratorii”, scrie, într-un mesaj pe Facebook, Diana Șoșoacă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close