Descoperă

Sâmbătă de vis pentru zodii. Horoscopul de mâine pentru toate zodiile!

BERBEC

Se poate sa umblati la banii din banca pentru o excursie de sarbatori, pentru ca va depaseste bugetul acestei perioade. O atmosfera mai buna decat de obicei la serviciu si o sa luati vreun premiu. O sa va orientati spre o alta directie care v-ar putea aduce si mai mult succes.

TAUR

PUBLICITATE

Se contureaza niste bani, dar poate trebuie sa mai trimiteti niste acte ca sa-i si incasati. Poate i-ati castigat in instanta. E posibil sa vina cineva de la drum sau sa va trimita un colet. Pot fi produse alimentare sau de imbracat, ceva care o sa va faca placere.

GEMENI

E cineva care vrea sa petreceti Anul Nou impreuna si nu e sigura persoana ca o sa acceptati. Va intalniti cu niste oameni la care tineti si o sa puneti tara la cale sa petreceti fie Craciunul, fie Anul Nou, daca nu cumva pe amandoua.

PUBLICITATE

RAC

Se pare ca veti beneficia de niste avantaje. Poate au devenit sefii mai umani, generosi, acum de sarbatori. O sa reglati niste situatii, printre care si cea financiara si o sa va gestionati in asa fel banii, incat sa va ajunga pana dupa sarbatori, pe cat posibil.

LEU

Poate dati de un medicament care sa va ajute sa aveti o stare de sanatate optima, sa va puteti misca si distra. Se pare ca o sa aflati despre o suma de bani, o prima pe care puteti conta ca sa va duceti intr-o vizita la cineva din alt oras ca aveti niste promisiuni de tinut.

FECIOARA

Poate iesiti la intalnire cu cineva care va vrea intr-o relatie si daca nu e nimeni in viata voastra amoroasa si va place persoana, stiti ce aveti de facut. Poate abia acum s-a decis partenerul de cuplu sa plecati undeva de sarbatori, macar 2, 3 zile si va interesati de transport, cazare, finante.

BALANTA

Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi si sa va bucurati de ultimele noutati si de invitatiile de Anul Nou. Se poate sa ajungeti la un consens cu cineva care nu va recunostea niste drepturi si o sa va recapatati bunurile si restul fara avocati, plangeri si asa mai departe.

SCORPION

Poate faceti un efort financiar sa va puneti masina la punct, mai ales daca plecati in vacanta cu ea, daca nu lasati totul pentru dupa ianuarie. O sa va intre bani si o sa luati ce aveti pe lista obligatorie ca sa nu lasati totul pe ultimele zile sau ore, ca sa fiti siguri ca le gasiti.

SAGETATOR

Poate plecati pe undeva in plimbare, daca nu de azi, poate maine si ramaneti pana duminica eventual. O veste buna, un castig, o intalnire care sa va dea sperante de mai bine in viata sentimentala si o sa va reinventati, ca aveti resurse nelimitate.

CAPRICORN

Se poate sa va incerce niste emotii teribile la vederea unui cadou, oricat de mic, de valoros, pentru ca e de la cineva nepretuit. Se anunta bani si prelungirea unui contract de munca. Poate fi si o colaborare de care au fost incantati beneficiarii si o sa va asigurati un profit cert.

VARSATOR

Se poate sa achitati o suma integrala sau restul, daca ati platit avansul pentru un sejur la hotel, la o cabana, de sarbatori. O sa primiti bani sau niste bonuri valorice. Pot fi si produse de sezon si o sa fie o recompensa pe masura eforturilor depuse in decursul anului.

PESTI

O sa primiti acte, confirmari, de la cei de care depinde promovarea la serviciu sau pe scena sociala. Va pregatiti de plecare. Se poate sa va duceti si cu treaba si sa va intoarceti pana de Craciun si sa plecati iar. Casa drumurilor lungi e deschisa pana la inceputul lui ianuarie.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close