Știrea zilei

Fiica Andei Călugăreanu este sfâșiată de durere

Ioana Tufaru a posta un mesaj emoționat pe rețelele de socializare, în ziua în care mama sa trebuia să împlinească 74 de ani.

Deși au trecut mulți ani de când celebra actriță s-a stins din viață, fiica sa, Ioana Tufaru încă îi simit lipsa și ar da orice să mai poată petrece măcar și câteva minute alături de mama sa.

„24 octombrie 1946 – 15 august 1992. Tare aș fi vrut să fii azi cu noi, să-ți cunoști nepotul, să ne fii alături în momentele grele (așa cum sunt convinsă că ai fi făcut-o)… Astăzi ai fi împlinit 74, dar la nici 45, destinul a hotărât altceva pentru tine (din păcate)…

PUBLICITATE

Chiar dacă fizic nu ești lângă noi, îți simțim mereu vie prezența, te rugăm să ne veghezi în continuare, de acolo, din acea lume mai bună, așa cum ai făcut-o și până acum!!!… MAMA… TE IUBESC și NU TE VOI UITA NICIODATĂ! Somn lin, draga mea… Mi-e dor de tine…PREA DOR!!!!”, a scris Ioana Tufaru pe contul de Facebook.

Decesul tragic al Andei Călugăreanu
Actrița Anda Călugăreanu a plecat pe lumea cealaltă mult prea devreme. La doar 45 de ani o boală grea a pus stăpânire pe trupul ei și, din păcate, aceasta a decedat. A lăsat în urmă numeroase regrete și persoane care îi mai simt și astăzi lipsa.

Cea care a fost răpusă de durere este fiica acesteia, Ioan Tufaru, care regretă trecere în neființă a celei care trebuia să îi fie alături și să o sfătuiască în viață. Aceasta suferă pentru faptul că mama ei nu a fost prezentă în unele dintre cele mai importante momente al vieții sale și nu a apucat nici să își cunoască nepotul.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close