Știrea zilei

Celebrul bucătar de la Chefi la Cuțite este de negăsit! Familia este disperată

Unul dintre foștii concurenți de la ”Chefi la cuțite” este de negăsit. Bucătarul Mihai Csillag a dispărut de acasă în urmă cu trei luni, iar familia lui a ajuns în culmea disperării.

Ancheta poliției este în plină desfășurare, dar se pare că nu ajunge nimeni la o concluzie și tânărul este de negăsit.

Mihai Csillag de la Chefi la Cuțite a dispărut

PUBLICITATE

Mihai Csillag, fostul concurent de la Chefi la Cuțite, este de negăsit de aproximativ trei luni. Familia îl caută cu disperare și a apelat la ajutorul autorităților pentru a grăbi lucrurile, dar se pare că bărbatul este de negăsit.

Apropiații nu mai știu nimic despre el de ceva timp și sunt disperați că nu reușesc să ia legătura cu el. Toți spun că și-a închis toate căile de comunicație, mesagerie, conturi pe rețelele de socializare, telefonul este mereu închis și probabil și-a schimbat deja numărul, motiv pentru care nu îi pot da de urme. Ultimele informații pe care le au despre el sunt că în martie ar fi venit cu avionul de la Viena la București, dar de atunci este de negăsit.

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi spune că nici măcar fosta lui prietenă nu a mai păstrat legătura cu el de doi ani de zile, vorbind foarte rar. Un prieten ar fi spus că l-a văzut în martie prin Brașov, dar de atunci nu s-a mai auzit nimic.

PUBLICITATE

„Nimeni nu a mai putut să dea de el nici pe messenger, nici pe e-mail, nici pe nimic. Numărul lui de telefon este tot timpul închis. Nici fosta lui prietenă, din ce mi-a spus ea, nu ar mai fi vorbit cu el de aproape doi ani de zile, dar foarte rar”, a spus la TV Răzvan Ivan, prietenul lui Mihai.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close