Descoperă

Horoscop Dragoste pentru Săptămâna 21-27 Iunie 2021 – Asistăm la schimbări favorabile!

Horoscop dragoste pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. În această săptămână asistăm la schimbări favorabile în special în ceea ce privește sentimentul de deschidere, exteriorizare și comunicare cu partenerul de viață. Totodată, această perioadă este una favorabilă, prin prisma evenimentelor astrologice care au loc acum, respectiv Venus în semnul Leu și Luna plină în semnul Capricorn, pentru deblocarea energiilor vechi și implicarea în proiecte și realizarea acestora, potrivit ce-spun-astrele.ro.

În tot ceea ce veți face, contați pe sprijinul partenerului de viață, alături de care puteți trece peste orice situație, dacă stabiliți limite, comunicați deschis ce simțiți și ce nevoi aveți, fiind sinceri și iubind necondiționat. Cei singuri sunt încurajați în această săptămână să socializeze, să iasă la întâlniri și să se deschidă cu adevărat, pentru a primi o persoană specială în viața lor.

Zodia Berbec
Principalul eveniment pentru nativii Berbec din această săptămână este tranzitarea planetei Venus în semnul Leu, pe tărâmul vostru romantic. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta dragostei și frumuseții vă va declanșa latura iubitoare de distracție, care va captura cu siguranță inima sau cel puțin atenția unui admirator. Dacă sunteți într-o relație, este momentul ideal pentru a vă arăta romantismul interior și a petrece timp de calitate cu o persoană de care vă apropiați și vă simțiți atrași.

PUBLICITATE

Pe de altă parte, Mercur retrograd vă va simplifica treptat gândurile și tot ce ține de comunicare. În cele din urmă, Luna plină din semnul Capricorn care are loc joi, vă va energiza dorința de a reuși în legătură cu un obiectiv la care lucrați.

Zodia Taur
O trecere de la intelectual la confortabil este următoarea temă pentru voi, în ceea ce privește dragostea. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta voastră conducătoare Venus, care călătorește prin semnul Leu în tărâmul vostru interior și intern, vă va conecta cu oameni care sunt în ton cu rădăcinile voastre. S-ar putea să fiți atrași de un admirator care se simte familiar sau vă împărtășește trecutul într-un fel. De asemenea, acesta este un moment excelent pentru a vă folosi măiestria pentru a vă spori mediul de viață. Găzduirea unei adunări de familie poate fi în program pentru voi.

De altfel, începând de miercuri, Mercur retrograd va descurca treptat procesele de gândire, în special cele referitoare la bani. În plus, Luna plină din Capricorn vă va energiza dorința de a explora lumea.

PUBLICITATE

Zodia Gemeni
Farmecul și intelectul vostru vor atrage cu siguranță admiratori, după ce Venus va intra în semnul Leu. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta dragostei și frumuseții din tărâmul vostru mental va inspira comunicări făcute din inimă, transformând acest moment într-unul ideal pentru a întâlni pe cineva online sau pentru a schimba mesaje tandre cu partenerul de viață. O relație romantică poate veni și la un curs sau o călătorie.

Mercur retrograd va asigura ca procesele voastre de gândire vor merge din nou înainte și se vor manifesta lin și creativ. Exprimarea și comunicarea vor fi și mai ușoare. În cele din urmă, Luna plină din Capricorn poate dezvălui ce trebuie să vindecați, pentru a face dragostea să înflorească și mai mult.

Zodia Rac
Dragostea poate include un element mai practic, lux sau frumusețe în săptămânile viitoare. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta Venus, care călătorește prin semnul Leu, pe tărâmul banilor, poate determina dorința de a cheltui, poate într-o escapadă romantică sau pentru un cadou unei persoane pe care o iubiți. Dacă sunteți singuri, veți fi atrași de oameni care sunt fundamentați și autentici.

Totodată, Mercur retrograd vă va scoate din trecut și vă va aduce în momentul prezent. De altfel, Luna plină din Capricorn va energiza sau chiar irita interacțiunile cu partenerul de viață, partenerul de afaceri sau cel mai apropiat prieten, așa că fiți vigilenți.

Zodia Leu
Veți fi un magnet pentru admiratori pe măsură ce Venus călătorește prin semnul vostru. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta dragostei și frumuseții vă va îmbunătăți cu siguranță puterea de atracție, așa că dacă nu vă țineți inima sub acoperire, indiferent de motiv, așteptați un aflux de admirație. Aveți încredere în inima voastră, că vă va îndruma către oameni care vă apreciază, indiferent dacă conexiunea este romantică sau prietenoasă..

Pe de altă parte, Mercur retrograd vă va simplifica treptat planurile și tot ce ține de comunicare, în special cu prietenii voștri. Luna plină din semnul Capricorn vă va energiza stilul de viață, alimentar și fizic, dar și proiectele pe care le aveți în lucru.

Zodia Fecioară
Dragostea poate căpăta o atmosferă mistică, pe măsură ce planeta Venus călătorește prin semnul Leu, în tărâmul vostru inconștient. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta dragostei și frumuseții îi va aduce în minte pe cei dragi din trecutul vostru, aspect care poate fi pur și simplu o amintire sau o veritabilă legătură psihică. S-ar putea chiar să experimentați un scenariu dintr-o viață anterioară, relevant pentru situația voastră actuală.

Mercur retrograd vă va ajuta să mergeți mai departe într-un proiect sau angajament. În cele din urmă, Luna plină din Capricorn, poate să vă ajute să descoperiți noi modalități prin care vă puteți relaxa alături de partenerul de viață și a face lucruri noi!

Zodia Balanță
Iubirea și prietenia se vor uni și vor merge mână în mână, pe măsură ce Venus călătorește prin semnul Leu. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta iubirii și frumuseții din tărâmul vostru social va aduce bucurie și romantism, prin intermediul unor conexiuni sociale. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să întâlniți un admirator printr-o introducere a unui prieten sau a unei persoane, în timpul unei activități de grup.

De altfel, Mercur retrograd vă va îndemna treptat să vă gândiți la viitor. De asemenea, s-ar putea să fiți inspirați să planificați o călătorie sau să dobândiți cunoștințe superioare. Luna plină din Capricorn vă va energiza sau declanșa sentimentele legate de familie sau proprietate.

Zodia Scorpion
Vă veți gândi la ce este nevoie pentru a reuși într-o relație pe termen lung, în timp ce Venus călătorește prin semnul Leu. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta iubirii și frumuseții din tărâmul obiectivelor voastre, vă va pune în legătură cu sentimentele voastre legate de un posibil sau actual angajament. Poate că veți fi inspirați să vă duceți relația la nivelul următor sau cel puțin să vorbiți despre direcția relației.

Mercur retrograd va accelera treptat fluxul planurilor și tot ce înseamnă comunicarea, în special implicând resursele altor oameni. În final, Luna plină din Capricorn vă va energiza puterea minții, împreună cu necesitatea de a vă exprima și de a obține informații.

Zodia Săgetător
O privire asupra viitorului unei relații va fi darul planetei Venus, care călătorește prin semnul Leu. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta dragostei și frumuseții din tărâmul vostru spiritual vă va spori intuiția, aspecte care implică chestiuni ale inimii, mai ales dacă vă angajați în practicile voastre spirituale. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să întâlniți un admirator care vă împărtășește convingerile, cultura sau dorințele.

În altă ordine de idei, Mercur retrograd vă va simplifica planurile și comunicarea cu partenerul de viață sau partenerul de afaceri. În cele din urmă, Luna plină din Capricorn vă va energiza puterea de câștig și capacitatea de a manifesta prosperitatea și abundența.

Zodia Capricorn
O atmosferă profundă și romantică în viața voastră amoroasă poate fi darul lui Venus care călătorește prin Leu. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta relațiilor va încuraja o aventură, de căutare a sufletului cu privire la cele mai apropiate conexiuni. Scopul este de a descoperi și vindeca orice răni ale inimii, în special cele care împiedică adevărata intimitate. Eliminarea negativității și obținerea iertării, după cum este necesar, vor face probabil parte din procesul de vindecare.

Mercur retrograd va simplifica treptat comunicarea zilnică, în special cu colegii sau angajații. Luna plină din semnul vostru va energiza orice simțiți, așa că depuneți eforturi pentru a vă implica în proiecte cu oamenii și în activități care să scoată la iveală tot ce este mai bun din voi.

Zodia Vărsător
Interacțiunile cu ceilalți vor fi accentuate, pe măsură ce Venus călătorește prin semnul Leu, punând accent pe orice fel de parteneriate. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta relațiilor va spori armonia și cooperarea cu partenerul de viață sau partenerul de afaceri sau va dezvălui unde aceste elemente lipsesc în legătură cu acestea. Dacă sunteți singuri, Venus vă poate prezenta o persoană compatibilă, de care să vă apropiați.

Mercur retrograd vă va descurca procesele de gândire care implică viața voastră de dragoste, copiii sau creativitatea. În final, Luna plină din Capricorn, vă va stimula intuiția, împreună cu sensibilitatea față de oamenii și situațiile din jurul vostru.

Zodia Pești
Relațiile vor juca un rol important în bunăstarea voastră, pe măsură ce Venus călătorește prin Leu. Între 20 iunie și 20 iulie, planeta iubirii și frumuseții vă va conecta cu oameni care inspiră un stil de viață sănătos. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să întâlniți un admirator care se concentrează pe ajutorarea sau vindecarea altor persoane. Pe de altă parte, puteți întâlni și pe cineva care reflectă un obicei cu care vă luptați.

Pe de altă parte, Mercur va ajuta ca planurile și comunicarea să curgă mai ușor, în special cele care implică familia sau afacerile voastre, în timp ce Luna plină din Capricorn vă va stimula nevoia de a vă conecta cu prietenii și cei apropiați sufletului vostru.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close