Curiozități

Un bărbat va înceta să te respecte dacă faci asta!

A iubi nu este interzis, a te sacrifica de dragul unei iubite – în situații strict excepționale, potrivit mesajeinspirationale.com.

Vorbim despre lucruri care nu ar trebui făcute niciodată și în niciun caz pentru un bărbat dacă aveți în plan să rămâneți cu el mult timp și să fiți infinit de fericiți.

Ajutor financiar

PUBLICITATE

Daca isi pierde locul de munca este normal sa-l ajuti pana isi gaseste un alt loc de munca, dar nu faceti din asta un obicei. Nu-l lasati sa traiasca pe spatele vostru. Veti deveni sursa lui de bani si respectul va disparea.

Nu oferi cadouri mai scumpe.

Îți amintești povestea lui O’Henry „Cadourile magilor”, în care personajul principal și-a vândut părul pentru a cumpăra un lanț de ceasuri pentru soțul ei, iar soțul la rândul său a vândut același ceas, dorind să-i ofere soției sale un set de piepteni?

PUBLICITATE

Desigur, nimeni nu te obligă să-ți tai părul, dar cadourile ar trebui să aibă totuși o valoare egală.

Nu are sens să-i prezinți iubitului tău un portofel din piele piton, sau chiar mai bine – cumpără-i o mașină dacă el iti cumpara un mixer sa faci prajituri.

În primul rând, o încercare de a câștiga un om cu bani, cel mai probabil nu va duce la succes, decât dacă desigur este un bărbat adevărat – dimpotrivă, cu cadouri scumpe, îl poți îndepărta doar mai ales dacă nu își poate permite un astfel de lux. În al doilea rând, dacă întâlnești un reprezentant fără scrupule al sexului mai puternic, iubirea se poate transforma in ceva de care el se foloseste.

Milă de el

Multă vreme, un text ironic despre bărbații care plângeau se plimba pe Internet. Cum ar fi, dacă bărbatul tău plânge, loviți-l pe umăr și dacă continuă să verse lacrimi și după aceea – cumpărați un set de servetele. Ciudat, în realitate, aceste sfaturi funcționează cu adevărat. Nu la o asemenea scară, desigur. Problema este că, spre deosebire de jumătatea noastră de umanitate, un om nu simte dragoste pentru milă pentru el.

Adică, pur și simplu spus, el se va plânge de viață mereu. Problema noastră este că ni se pare întotdeauna că plângerile sunt un semn al unei relații profunde, pentru că tu, nefericit și singur, îl tragi din abisul disperării. Amintiți-vă de infamata Mica Sirenă – ea l-a salvat pe Prinț, dar s-a căsătorit cu altul!

Spune fraza „Ți-am spus”

Chiar dacă ai dreptate de o sută de ori. Chiar dacă ai dreptate de un milion de ori și l-ai avertizat, l-ai avertizat și ai spus cum este necesar, dar a îndrăznit să te ignore.

Nu există nimic mai provocator decât expresia ta „Ți-am spus”. În primul rând, te-ai dovedit a fi mai deștepta decât el și, în al doilea rând, i-ai arătat. Foarte lipsit de tact! Fii sigur, acum persoana iubită va fi cu siguranță jignită, în plus – cel mai probabil în viitorul apropiat își va aminti nefericita greșeală.

Refuză viața personală și cariera

O femeie de casă incarcata ca un brad de Crăciun cu prosoape, păpuși pentru copii și tot felul de probleme de gospodărie este cu siguranță bună, dar, din păcate, cu cât ne dedicăm viața bărbaților, copiilor și treburilor casnice, cu atât mai curând iubitul nostru își pierde interesul pentru noi. . Mai devreme sau mai târziu, el va dori, în primul rând, să fie singur, și în al doilea rând – să se uite la o femeie frumoasă.

Și fiți sigur, în cele mai multe cazuri, dacă nu sunteți în stare să vă aruncați haina și șorțul uzat, el va găsi un alt obiect de admirație.

Același lucru se aplică timpului dvs. personal, spațiului intim. Dacă te-ai căsătorit, asta nu înseamnă că trebuie să-ti abandonezi prietenii, munca și alte lucruri plăcute pentru tine. Dimpotrivă, cu cât viața ta este mai diversă și mai completă în afara familiei, cu atât sufletul tău pereche va ajunge la tine. Din nou, nu uita – în tot ceea ce faci trebuie sa stii masura.

Schimbă aspectul pentru el

Da, desigur, femeile iubesc cu pasiune schimbarea. Dacă astăzi le-a plăcut să fie brunete, este foarte posibil ca mâine să decida să se vopseasca blond, roșu etc…

Dacă iubitul tău insistă asupra unei schimbări cardinale a imaginii, este timpul să te gândești. Va tăiați sau va lasati sa creasca părul pentru a vă mulțumi barbatul? Doar pentru că asa a vrut? Nu merită, mai ales dacă sunteți pe picioarele voastre si nu depindeti financiar de el.

Până la urmă, dacă alesul tau preferă fetele subțiri și mult mai tinere, de ce să nu-l sfătuiți să-și găsească idealul și să nu mai încerce să vă încadreze în parametri incredibili.

În orice caz, bărbatul tău ar trebui să te accepte pentru cine ești (desigur, în limite rezonabile), altfel pur și simplu nu este omul tău – din păcate, sunt mult mai mulți dintre ei pe calea vieții decât ne-am dori.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close