Știrea zilei

A murit mama lui Florin Citu. Premierul este indoliat

Doliu in lumea politica. Mama Premierului Florin Citu s-a stins din viata in aceasta seara.

Premierul Romaniei si-a anulat programul pentru ziua de sambata, cand trebuia sa fie prezent la prima etapa a circuitului Grand Chess Tour 2021- Superbet Chess Classic Romania 2021.

Conform surselor din presa, Florin Citu se afla la Baia Mare si s-a intors de urgenta la Bucuresti la aflarea vestii cu un avion militar. Avionul a decolat din Baia Mare la 19.20 cu directia Bucuresti.

PUBLICITATE

Elena Citu, mama Premierului Florin Citu era grav bolnava. Potrivit surselor mama sa suferea de cancer pulmonar.

“O veste cumplita primita in urma putina vreme de catre premierul Florin Citu: mama dominei sale din pacate, s-a stins din viata, astazi, dupa o suferinta cumplita si lunga, o lupta pe care a dus-o in aceste saptamani discret, asa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Citu sa fie si ceea ce se va intampla de acum incolo cand se vor savarsi toate cele lumesti, tot ritualul care se cuvine intr-o astfel de intamplare nefericita in orice familie. Condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Zilele urmatoare vor fi extrem de delicate pentru toti membrii familiei premierului Citu”, a spus Adrian Ursu, in cadrul emisiunii sale.

Premierul Florin Citu ajungea rar la casa parinteasca.
Intr-un interviu mai vechi, tatal lui spunea ca nu si-a dorit ca fiul sau sa devina premier fiindca aceasta functie presupune mult prea multe responsabilitati.

PUBLICITATE

“Va spun sincer, eu nu imi doream sa fie premier. E si asa tare greu, il vad rar, are multe responsabilitati (…) Vine pe aici mereu, plimba cainele prin padure, normal ca tine la locurile astea”, a declarat intr-un interviu ai vechi Vasile Citu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close