Descoperă

Te simti coplesit, fara putere sau trist, opreste-te si citeste acest text

Tu, care te simti coplesit, care traiesti cu sentimentul ca duci lumea pe spate, cel care ai ajuns la disperare, cel care crede ca nu se poate descurca cu responsabilitatile pe care le are, potrivit mesajeinspirationale.com.

Astazi vreau sa vorbesc cu voi, care va simtiti nelinistiti, care suferiti, care sunteti ingrijorati, cu cei care nu se pot relaxa.

Astazi vreau sa vorbesc cu voi, cei care s-au simtit descurajati, lipsiti de curajul de a face chiar si lucrurile care v-au placut intotdeauna atat de mult.

PUBLICITATE

Vreau sa vorbesc cu voi, cei care v-ati simtit pierduti, nestiind ce drum sa urmati, vreau sa va spun ca nu trebuie sa parcurgeti toate acestea singur, ca nu trebuie sa va fie frica sa cereti ajutor atunci cand toata lumea apasa pe umerii vostri.

Nu esti supererou! Ceea ce vreau sa va spun este ca toata lumea are nevoie de ajutor la un moment dat in viata si ca nu este o rusine si cu atat mai putin o slabiciune sa il cereti. Puternic este cel care isi recunoaste slabiciunile si le infrunta. Puternic este cel care nu renunta, chiar daca ar vrea. Puternic este cel care isi asuma durerile, neplacerile, greselile si caderile, pentru ca le recunoaste, le intelege si cauta o solutie.

Stiti ca numai cei care recunosc ca au nevoie de ajutor sunt vindecati. Asa ca fiti puternici in viata si spuneti cu voce tare: am nevoie si de ajutor!

PUBLICITATE

Nimeni nu intelege corect tot ceea ce sa intampla, nimeni nu stie toate raspunsurile tot timpul, nimeni nu sta tot timpul in picioare.

Furtunile vor veni si, uneori, ne vor da jos, dar important este sa ne ridicam din nou si, daca nu putem, sa cerem ajutor!

Si, daca nu primiti ajutor o dat, nu renuntati. Cereti ajutor de la altineva. Cautati ajutor de la familie, prieteni si chiar de la profesionisti.

Exista mii de tehnici si instrumente care va pot ajuta sa va transformati viata. Deci, spune-mi: de ce sa nu cauti ajutor? De ce sa traim ca si cum nu exista o solutie pentru fiecare problema? Cel mai rau nu este ceea ce ni se intampla, ci modul in care reactionam.

Asadar, inca o data, fii capabil si spune: da, am nevoie si de ajutor! Si afla cum viata poate fi cu adevarat fericita, usoara si pasnica din nou.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close