Monden

Cătălin Măruță şi-a dat demisia? La ce post concurent a fost văzut celebrul prezentator

Cătălin Măruță şi-a surprins fanii după ce a fost surprins la sediul televiziunii române acolo unde şi-a început cariera. Celebrul prezentator TV a dezvăluit şi motivul pentru care a mers într-o scurtă vizită la foştii colegi, cioa.ro.

Cătălin Măruță și-a început cariera ca prezentator la TVR, la emisiunea „Tonomatul DP2”. În 2005 s-a angajat la Realitzatea TV, iar în 2007 a semnat contractul cu PRO TV, unde se află și în prezent.

Recent, Cătălin Măruță a fost surprins la TVR alături de fiul său David, care a fost invitat într-o emisiune TV, acolo unde a vorbit despre eroii internetului. Tânărul vrea să îi calce pe urme tatălui său şi munceşte din greu pentru ca visul să i se îndeplinească. Acesta are un canal pe YouTube în care abordează diferite subiecte.

PUBLICITATE

Cătălin măruță a postat mai multe imagini de pe platourile de filmare, iar mulți au crezut că se reîntoarce.

Cătălin Măruță: Am ajuns la TVR. Asta pentru că David este invitat să vorbească despre eroii internetului, la TVR1. Baftă, David! Ştii că aici am început eu televiziunea?

David: Da, la TVR2!

PUBLICITATE

Cătălin: Aşa este, la Tonomatul de pe 2. Şi acum eşti şi tu aici, ce tare!

David vrea să-i calce pe urme prezentatorului TV

Cătălin Măruţă, dar şi soţia sa Andra îşi susţin copiii necondiţionat în carierele pe care aceştia vor să le urmeze.

„Nu sunt primii copii care apar pe YouTube. Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta. Cred că îmi e mai ușor dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă.

Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit impact.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close