Monden

Ce spune Oana Roman despre momentele grele prin care trece fostul său soţ: ‘Are momente în care se simte singur’

Marius Elisei traversează o perioadă dificilă după ce a divorţat de Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit în cadrul unui interviu recent ce se petrece cu fostul său partener, potrivit ciao.ro.

După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, însă de dragul fetiţei lor au păstrat o relaţie civilizată. Deşi în ultimele sale apariţii publice, bărbatul părea că are o stare destul de bună, ba chiar vedea lucrurile într-un mod pozitiv, în urmă cu câteva săptămâni, acesta a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj care a reuşit să îi pună pe fanii săi pe gânduri.

“Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. Am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a scris Marius Elisei într-un Instastory, potrivit click.ro.

PUBLICITATE

Ce spune Oana Roman despre momentele grele prin care trece fostul său soţ
Chiar dacă relaţia lor s-a încheiat, Oana Roman este în continuare alături de tatăl fiicei sale şi îl sprijină în momentele în care are nevoie de ajutor. În ceea ce priveşte perioada prin care acesta trece, vedeta a explicat: „Nu am de unde să știu exact ce stări are el. Cu toții avem la un moment dat stări mai bune, stări mai proaste. Nu știu ce să spun. El e totuși tânăr, are toată viața înainte. Nu cred că putem vorbi despre depresie. Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa sau nu-mi dau seama… sau poate de noi cumva, că trecerea a fost destul de bruscă pentru toată lumea. Și eu am momente de astea în care am așa o nostalgie sau o strângere de inimă că sunt anumite momente care nu mai sunt. Viața e și cu momente bune și cu momente proaste și cu momente în care suntem supărați, fericiți”, a declarat oana Roman, transmite spynews.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close