Monden

Nimeni nu se aştepta la asta! Ce făcut Doina Maximilian cu toate hainele Stelei Popescu, după moartea actriței

Stela Popescu a fost îngrijită în ultimii ani de viaţă de fiica sa adoptivă, Doina Maximilian. După moartea regretatei actriţe, femeia a rămas cu o avere impresionantă, mai exact case şi terenuri în valoare de un milion de euro, dar și hainele scumpe ale regretatei vedete. Mulţi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu lucrurile acesteia, iar răspunsul a venit recent din partea unor foste colege de-ale artistei, potrivit ciao.ro

Este cunoscut faptul că Stela Popescu nu a avut copii niciodată, deşi a fost căsătorită de mai multe ori. Aceasta a luat-o sub aripa sa pe Doina Maximilian, cea căreia i-a lăsat şi toată averea după ce a decedat.

Pe lângă case şi terenuri, fiica adoptivă a regretatei actriţe a moştenit şi toată colecția impresionantă de haine și accesorii. Mulţi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu lucrurile de valoare, iar recent s-a aflat faptul că Doina Maximilian a preferat să le dea pe toate la Teatrul de revistă.

PUBLICITATE

Doina Maximilian a dat toate hainele Stelei Popescu
”Au fost aduse hainele Stelei de acasă, în saci. Ne-am ales eșarfe, ca amintire”, au declarat fostele colege ale Stelei Popescu pentru Playtech.

De asemenea, se pare că Doina Maximilian s-a mutat în vila din Capitală, în care artista a locuit singură.

”Știu că, la un moment dat, am primit niște saci cu lucruri ale Stelei Popescu, pentru a ne alege măcar o eșarfă, de purtat sau doar amintire! Erau lucrurile ei, de acasă. Iar o parte dintre hainele ei de scenă, de la teatru, au fost casate.

PUBLICITATE

Cabina Stelei a fost aranjată de Adriana Trandafir, cu multe poze, a chemat un meșter, ca să o aranjeze, în amintirea ei. De altfel, fiecare avem în dreptul oglinzii măsuței de machiaj, deasupra, o fotografie proprie”, au mai declarat surse de la Teatrul de revistă.

Acuzații dure la adresa fiicei adoptive a Stelei Popescu
Doina Maximilian a primit o moștenire de un milion de euro și casa de la mare, după moartea Stelei Popescu. Cu toate acestea, se pare că fiica actriţei nu s-ar îngriji de mormântul acesteia de la Mănăstirea Cernica. Anul trecut s-au împlinit trei ani de la moartea Stelei Popescu, însă mormântul ei a fost lăsat în paragină.

‘După părerea mea, este sarcina Doinei să facă curățenie, la mormânt. Stela i-a lăsat atâta avere: trei case în București, o casă la mare și un bloc de trei etaje.

Eu nu am nicio legătură cu ea, nu ne vorbim, să îi zic de acel mormânt. Sunt sigur că ea nu a iubit-o pe Stela. Ea și-a văzut doar interesul și atât. Însă, aici, este greșeala Stelei’, a declarat Dan Puican pentru Impact.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close