Monden

Jador, dat de gol de Elena Merisoareanu! Artistul inca mai formeaza un cuplu cu Georgiana, desi a spus ca s-au despartit

Recent, Jador dezvăluia că iubita lui, Georgiana, l-a părăsit. Cu toate acestea, adevărul este altul și a fost spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, de către doamna Elena Merișoreanu, potrivit cancan.ro

În urmă cu doar câteva zile, CANCAN.RO a stat de vorbă cu Elena Merișoreanu, pentru a afla dacă Jador are sau nu bucurii la nepoata ei, Beatrice.

Marea solistă de muzică populară a povestit că l-a chemat la ea acasă pe Jador, pentru nepoata ei, pentru că și-a dorit mult ca artistul să vină. Dar vizita faimosului de la Survivor a scos la iveală detalii importante din relația acestuia cu Georgiana.

PUBLICITATE

Deși a spus că nu mai formează un cuplu cu bruneta, Elena Merișoreanu a declarat că artistul i-a spus nepoatei sale, Beatrice, că Georgiana este acasă și este cam geloasă.

„L-a întrebat unde e Georgiana, iar el i-a spus că e acasă, e cam geloasă. Și Beatrice a spus: o sun eu să vină și ea aici? Și a venit fata. Mi-ar plăcea un ginere ca el, dar și el are pe cineva, și fata mea are pe altcineva” a declarat Elena Merișoreanu.

Ce spunea Jador despre „despărțirea” de Georgiana
Aflat în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Jador a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu Georgiana, femeia pe care a iubit-o din toată inima.

PUBLICITATE

Jador viza o combinație cu colegele de la Survivor?
Întrebat cu cine ar prefera să aibă o aventură de noapte dintre fostele sale colege de la ”Survivor România”, Jador a dat un răspuns care a stârnit un val de controverse. Nu de alta, dar a făcut niște dezvăluiri uluitoare despre concurente.

“Sunt un băiat serios, nu aş vrea o aventură. Am văzut fetele alea nespălate timp de 4 luni… Nu pot să mă desprind, ce să mai vreau de la ele?! Dar toată lumea se aştepta să fie ceva între mine şi ea… (n.r. Roxana Ghiță)”, a spus Jador.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close