Monden

Daniela Crudu a spus adevărul despre viața amoroasă. Are sau nu iubit?

Daniela Crudu a spus adevărul despre viața ei amoroasă în cadrul unei emisiuni TV, potrivit fanatik.ro

Daniela Crudu a spus adevărul despre viața ei amoroasă. Bruneta a mai spus, printre altele, că fostul ei partener croat încă nu a lăsat-o în pace și o contactează și acum.

Mai mult, acesta îi dă mesaje de pe conturi false, iar diva nu știe ce să facă pentru a scăpa de el. „Cruduța” a mărturisit că nu mai vrea să-l vadă niciodată.

PUBLICITATE

Daniela Crudu a spus adevărul despre viața amoroasă. Are sau nu iubit?

Daniela Crudu a recunoscut, în emisiunea lui Dan Capatos, că are un nou iubit. Se pare că bruneta și-a găsit fericirea în brațele acestuia și chiar au plecat împreună într-o vacanță de vis.

Fosta asistentă TV a vorbit despre vacanța în Egipt alături de noul partener, unde s-au simțit foarte bine împreună.

PUBLICITATE

Daniela Crudu a spus că nu ar vrea să se căsătorească, însă i-ar plăcea să fie milionară. Bruneta nu a dat foarte multe detalii despre noua ei cucerire.

„Am fost la piramida lui Keops. Am văzut Sfinxul. Mi-a plăcut foarte tare, am simțit o energie și mi-am pus o dorință, sper să se îndeplinească.

Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da. Sunt singură în pozele din Cairo, păi normal, nu știi că nu se pune… Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret”, a declarat Daniela Crudu la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Daniela Crudu, terorizată de fostul iubit croat

Daniela Crudu a recunoscut că fostul ei iubit croat nu are de gând să o lase în pace prea curând și îi scrie mesaje întruna, chiar de pe conturi false.

Diva a spus clar că nu mai vrea să aibă o legătură cu el vreodată, dar se pare că acesta nu poate accepta refuzul. Vedeta nu mai este interesată de el și susține că este un om rău, însă acest lucru nu-l oprește din a o bombarda cu mesaje, chiar și de pe conturi false.

Daniela Crudu regretă că nu și-a dat seama de la început că fostul iubit croat nu este ceea ce pare, însă s-a lăsat purtată de val în această relație.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc!

M-a căutat non-stop, și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată.

Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a mai spus Cruduța pentru sursa citată anterior.

Bruneta a mai spus că scandalul a început din cauza faptului că ea este o persoană atât de cunoscută în România, lucru care l-a deranjat pe fostul partener.

Conform spuselor Danielei Crudu, acesta s-ar fi enervat în timp ce erau la club, iar bărbații o rugau să facă poze cu ea. Fostul iubit credea că este cunoscută doar pe Instagram, nu și în showbiz.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close