Știrea zilei

Prezentatorul de la meteo, reacție virulentă față de tabloidele care „l-au dat” MORT

După ce a trecut razant pe lângă moarte, Florin Busuioc a avut, vineri, o reacție dură la adresa tabloidelor care au folosit o poză cu el și reporterul Ovidiu Oanță pentru a ilustra un articol despre decesul unui apropiat al celui din urmă.

„Doliu la Pro TV” Din păcate, a murit. „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, „Reporterul Pro TV Ovidiu Oanță a făcut tristul anunț „Dumnezeu să te ierte, prieten drag, și să te odihnească în pace”, „După moartea Zinei Dumitrescu, încă o veste șoc în showbiz. A MURIT! Reporterul Ovidiu Oanță este cel care a făcut anunțul”, au fost câteva dintre titlurile afișate de ziarele online, scrie paginademedia.ro.

„Eu, în momentul acesta, declar public că vă dau în judecată dacă se mai întâmplă asta. Din momentul acesta, dacă mai apar astfel de titluri în tabloide și în televiziuni, eu, personal, vă dau în judecată”, a spus Florin Busuioc, invitat în emisiunea „La Măruță”, unde prezintă rubrica „Despre vreme și vremuri”, în fiecare vineri.

PUBLICITATE

„Am fost la spital și mi-am făcut un control la plămâni și sunt foarte ok. Am făcut și testul de capacitate pulmonară, deci sunt super ok, ca să nu mai scrie cretinii că sunt pe moarte. Nu, nu sunt pe moarte. Era să mor la un moment dat, dar mi-a trecut”, a spus Florin Busuioc.

„Și nu te gândești că a murit Busu? A declarat Ovidiu Oanță că a murit unul, adică un prieten de-al lui. Măi copilași, hai să vă explic ceva, ăștia, cretinii care scriu d-astea.

Eu, în momentul acesta, declar public că vă dau în judecată dacă se mai întâmplă asta. Din momentul acesta, dacă mai apar astfel de titluri în tabloide și în televiziuni, eu personal, vă dau în judecată.

PUBLICITATE

E un titlu cretin. Băi se câștigă pâinea și cu adevăr. Puteți câștiga și frumos.

E o cretinătate, nu mai faceți treaba asta. Ați mai făcut-o și când eram în spital. Atunci eram mort de opt ore. Copilași, nu așa se câștigă existența.”, a conchis „veteranul” știrilor meteo de la Pro Tv.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close