Știrea zilei

Simona Halep, anunt extrem de trist: “Trebuie sa ma retrag”

Simona Halep, cea mai buna jucatoare din Romania, afost nevoita sa ia o decizie radicala. Sportiva romanca a spus adio turneului de la Miami dupa ce castigase primul meci.

Simona Halep, decizie radicala

Halep a luat o hotarare surprinzatoare. Aceasta a anuntat ca s-a retras de la Miami Open, competitie in care era angrenata si la simplu si la dublu.

PUBLICITATE

„Imi pare foarte rau ca trebuie sa ma retrag la simplu si dublu de la Miami Open, dar accidentarea nu imi permite sa joc aici cum ma asteptam.

Ma intristeaza ca nu pot continua, voiam sa dau tot ce am mai bun aici si sa joc multe meciuri, dar din pacate nu pot. Sper ca anul viitor vor reveni mai sanatoasa si mai buna. Le multumesc enorm organizatorilor Miami Open si WTA pentru eforturile facute pentru organizarea acestui eveniment si pentru a ne face sa ne simtim in siguranta”, a scris Halep pe Facebook.

Simona Halep, accidentata

PUBLICITATE

Sportiva romanca s-a retras din cauza unei accidentari la umarul drept. Simona urma sa joace astazi in turul trei la simplu la Miami Open, cu letona Anastasija Sevastova. La dublu, Halep si germana Angelique Kerber erau calificate in optimi.

Jucatoarea a avut mari probleme si in primul meci de simplu pe care l-a jucat la Miami.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close