Știrea zilei

Baba Vanga, PROFEŢIILE până în 2130: Mărirea şi decăderea COVID-19. Noua medicină mondială. Urbanizarea acvatică cu sprijinul extratereştrilor

Este posibil ca mulți să nu știe că Baba Vanga a prezis răspândirea coronavirusului care astăzi s-a transformat într-un blestem pentru omenire. Baba Vanga (pe numele său real Vangelia Pandeva Gușterova) a fost o mistică bulgară, clarvăzătoare și fitoterapeut, care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în zona Rupite din munții Kozhuh din Bulgaria.

Adepții fervenți ai Babei Vanga spun că mistica a avertizat lumea despre pandemia coronavirusului încă din anii ’90, înainte de a muri, potrivit devdiscourse.com. Boala „va fi peste noi”

– ar fi zis ea. Cunoscută și sub numele de Nostradamus din Balcani, femeia a prezis pandemia de COVID-19 în 1996, cu doar câteva luni înainte de moartea sa, pe 11 august.

PUBLICITATE

Predicțiile Baba Vanga s-au întâmplat cu acuratețe, cum ar fi data morții lui Iosif Stalin, atacurile din 11 septembrie, moartea actriței și cântăreței iugoslave Silvana Armenulić și multe altele.

Baba Vanga nu a scris niciodată cărți singură, deoarece și-a pierdut vederea după ce o tornadă a ridicat-o în aer și a aruncat-o într-un câmp din apropierea casei. Toate profețiile ei sunt transcrieri făcute de cei care i/au fost în apropiere. Ulterior, odată cu creșterea notorietății Babei Vanga,

au apărut numeroase cărți ezoterice despre viața și predicțiile ei. Susținătorii clarvăzătoarei bulgare pun că aceasta că al 44-lea președinte va fi afro-american.

PUBLICITATE

Imaginea Baba Vanga este populară în Europa de Sud-Est, Balcani și Rusia. Există chiar un proiect online rusesc, „Marea Enciclopedie a Vangăi” dedicat profetesei.

Ascensiunea Chinei şi incisivitatea musulmanilor
În afară de previziunile de mai sus, adepții Vangăi susțin că aceasta a mai prezis că musulmanii vor invada Europa. Potrivit Babei Vanga,

vor exista distrugeri pe scară largă făcute de extremiști, care vor continua ani în șir până când Uniunea Europeană va înceta să mai existe. Ea ar fi prezis și că va începe un mare război musulman în Siria.

Previziunile Baba Vanga includ, de asemenea, poziționarea Chinei ca nouă superputere a planetei, după ce din 2018 va devansa cu mult economia SUA. Această predicție a Babei Vanga a coincis de altfel și

cu cu estimarea Fondului Monetar Internațional din 2011, care susținea că economia Chinei va depăși cea a SUA până în 2016, devenind noul pol economic al planetei.

Eradicarea foametei, clonarea organelor umane, civilizaţia subacvatică
Multe previziuni viitoare ale Baba Vanga includ eradicarea foametei între 2025 și 2028 (Obiectivul de dezvoltare durabilă 2 sau ODD 2 stabilit de Națiunile Unite care urmează să fie realizat până în 2030).

Ea a mai susținut că omul va dobândi abilitățile necesare pentru a ajunge cu succes pe planeta Venus, în căutarea surselor de energie. (Elon Musk sigur îi dă dreptate!)

De asemenea, clarvăzătoarea a mai afirmat că oamenii de știință și biologii vor putea clona organele corpului până în 2046, iar asta va deveni cea mai răspândită metodă de tratament medical.

Conform previziunilor sale, civilizația umană va dobândi cunoștințele și tehnologia necesară pentru a construi habitate subacvatice, cu ajutorul extratereștrilor, până în 2130.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close