Monden

Ce face sotul Mirelei Vaida in fiecare zi dupa ce vedeta a fost atacata in direct

Alexandru Vaida, sotul Mirelei Vaida, a recurs la un gest impresionant, dupa ce prezentatoarea de la ”Acces Direct” a fost atacata in direct.

Alexandru Vaida se afla in permanenta alaturi de sotia sa, de cand a fost atacata de o femeie dezbracata, chiar in platoul emisiunii.

Mirela Vaida a trecut pri n momente de groaza cand a fost atacata in platoul emisiunii ”Acces Direct”, de catre o femeie dezbracata. Atacatoarea care a incercat sa o loveasca cu un bolovan este acum internata la Spitalul Alexandru Obregia, din Bucuresti. Sotul artistei recurge zi de zi la un gest de-a dreptul impresionant pentru siguranta femeii iubite.

PUBLICITATE

Alexandru Vaida isi conduce zi de zi sotia la munca, dupa ce vedeta a fost atacata in direct.

Alexandru Vaida o conduce zi de zi la locul de munca. Prezentatoarea de la Acces Direct este pazita de o armata de bodyguarzi pentru a preveni un posibil incident. Chiar daca incearca sa fie puternica, prezentatoarea se abtine cu greu din plans atunci cand se afla in platoul emisiunii ”Acce Direct”.

”Eu doar vreau sa-mi apar viata si pe cei trei copii”

PUBLICITATE

”Nu incerc sa conving pe nimeni cu nimic, sunt multi oameni care cred ca tot ce s-a intamplat e o facatura. Nu vreau sa conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E pacat sa confundati prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu va plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezinta niste realitati. Noi nu fabricam subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecatori, si nu suntem noi Dumnezei, suntem niste oameni. Faptul ca voi vreti sa ne injurati, sa ne doriti moartea copiilor nosti, faceti ce vreti in mediul online, dar cand viata mea e in pericol nu ma pot abtine. Nu vreau sa va conving. Faceti ce doriti. Eu doar vreau sa-mi apar viata si pe cei trei copii pe care ii am de crescut.”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close