Descoperă

Vesti grozave pentru trei zodii. Horoscop rune 15-21 martie 2021.

Horoscop rune 15-21 martie 2021. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, ne prezinta previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Horoscop rune pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

PUBLICITATE

Este in saptamana in care poate afla un adevar foarte important care ii poate marca viata sau chiar i-o poate schimba. Aveti grija Berbecilor ca voi ati facut lucruri bune si acum se pare ca vine si feedback-ul. Daca ati facut rele, marcajul e ca la rugby.

Taur

Are o saptamana in care poate sa fie mai caustic, mai vorbaret, mai direct in exprimare si ar putea sustine o batalie furtunoasa cu cei din jur. Sfatul: nu mai sustine atat de furtunoasa batalia, lasati uraganul, ca se poate rezolva totul. Totul se poate aranja fara scandal.

PUBLICITATE

Gemeni

Gemenii intra in silenzio stampa. Este acea perioada de singuratate. Voi cu Dumnezeu. Vedeti ce faceti, ce ii cereti si spuneti ce prostii ati facut.

Rac

Au o saptamana mai grea. Runa ii sfatuieste sa aiba forta, tarie si putere ca sa depaseasca si ca volum de munca, si ca tensiuni, si ca stres o multitudine de lucruri care vin pentru ei vrand-nevrand saptamana ce vine. E saptamana in care voi trebuie sa fiti puternici.

Leu

E in cautare de schimbare a locului de munca sau daca nu schimbarea unei locuinte. Poate isi doreste ceva mai bun. Leul stie ce vrea si va aborda in asa fel ca sa obtina acel lucru care il intereseaza. Ori serviciul, ori locuinta.

Fecioara

Fecioara e sfatuita sa lase toate grijile, tot ce e legat de trecut, frici, spaime si sa lase si necazurile in urma. Se asteapta o saptamana extrem de buna. Mai iese si Soarele pe strada lor.

Balanta

Dupa gandurile pe care le-a avut, trebuie sa fie pregatita pentru o suita de schimbari majore. Inseamna ca toate nebuloasele sa se dea la o parte, fricile, grijile si neputinta. Schimbarea aduce intotdeauna lucruri bune, chiar daca nu esti multumit la inceput.

Scorpion

Trebuie sa isi faca bagajele pentru ca i se anunta o calatorie. Extrarodinar de benefic pentru acei Scorpioni care au stat ascunsi si nu au mai intrat in contact cu oameni. In calatorie cunosti multi oameni si nu stii de unde vine o mana de ajutor.

Sagetator

Cei mai norocosi. Peste putin timp, toate visele voastre se vor implini. Dar fertilitatea este benefica pentru cei care au vorbit cu barza, iar belsugul este din toate partile. O runa atat de puternica.

Capricorn

Trebuie sa abordeze toate problemele schimband tactica. Nu mai trai in monotonie, iesi din amorteala, schimba tactica si vei avea rezultate.

Varsator

Sa fiti pregatiti pentru o schimbare foarte importanta. Si pentru voi vin niste schimbari benefice. Nu va mai ganditi la lucruri negative.

Pesti

Sunt nerabdatori, vor ieri sau alaltaieri. Aveti rabdare, putintica rabdare pentru ca, daca fortati mana norocului, dispare magia. Magia este in putina rabdare. Nu grabiti lucrurile pentru ca ele vin oricum”, a spus numerologul la Antena 3.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close