Știrea zilei

Mircea Bravo e in doliu. A decedat Nea’ Sandu, indragitul bunic

Mircea Bravo e in doliu. Nea’ Sandu, bunicul simpatic din videoclipurile lui Mircea Bravo, a incetat din viata. Vestea trista a fost data chiar de catre Mircea. Acesta l-a indragit enorm pe Nea’ Sandu, pe numele sau real Alexandru Moldovan.

Nea’ Sandu a incetat din viata la varsta de 80 de ani

Mircea Bravo a facut anuntul trist pe contul sau de Facebook. Sandu Moldovan, unul dintre colaboratorii lui Mircea Bravo care juca rolurile bunicului de la tara a decedat, miercuri, 10 martie, la varsta de 80 de ani.

PUBLICITATE

“DRUM LIN, DOMNU’ SANDU!

Ne pare rau sa va anuntam ca domnul Sandu a murit aseara la varsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume si credem ca si-ar dori si acum sa fim veseli si sa ne bucuram de clipurile in care a jucat. Odihneasca-se in pace!”, este mesajul postat de Mircea Bravo pe pagina de Facebook.

PUBLICITATE

“Va multumim mult pentru mesaje si o sa facem ca tanti Lenuta sa vada toata sustinerea pe care i-o oferiti.”, a fost raspunsul la zecile de mii de comentarii.

“Dumnezeu sa l odihneasca!
Minunat ca si a descoperit talentul actoricesc, si a fost/este atat dE iubit de noi! Toti suntem pamant si ne vom intoarce in pamant. Este minunat ce bucurii a lasat prin proiectele tale!

O, ce rau imi pare! Era tare simpatic si activ pentru varsta lui. Imi pare rau si de sotia dansului, ca nu-l mai are aproape… Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aduca alinare familiei!

Erau ca sarea si piperul el si bunica. Drum lin. S-a dus in alta imparatie cu glumele la el.”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close