Monden

Sorin Movileanu, al doilea soț al Angelei Similea, face acuzații teribile la adresa artistei

Cel de-al doilea soț al Angelei Similea, pe care artista l-a considerat mort ani la rândul, Sorin Movileanu, are 73 de ani și stă în Belgia.

În 2012, Sorin Movileanu a făcut dezvăluiri senzaționale despre cântăreață la Kanal D.

Atunci, Movileanu a vorbit despre căsnicia cu Angela și despre faptul că solista l-a considerat mort decenii la rândul.”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971.

PUBLICITATE

Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase.

Şi , după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a dezvăluit Movileanu.”La divort, mi-a spus ca ma va tine la curent cu tot ce se va intampla important in viata baiatului nostru, Sorin, dar nu s-a tinut de cuvant.

Este o femeie rea, egoista, care a fost influentata negativ de catre mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost intotdeauna importanti pentru ea…Niciodata n-a contat cu cine era casatorita, ea si-a inselat toti barbatii”, și-a continuat tirada al doilea soț al celebrei cântărețe.

PUBLICITATE

„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru, Titus Munteanu, si cu Marcel Dragomir!”, a încheiat supărat Sorin Movileanu, pentru Kanal D.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close