Știrea zilei

Victor Slav a ajuns la fundul sacului. A rămas fără bani, fără maşină şi riscă totul pe o singură carte

De când nu mai apare la TV, Victor Slav nu o duce deloc bine pe plan financiar. Toate resursele financiare le-a investit într-un restaurant, pe care urmează să-l deschidă în buricul Capitalei şi are mari emoţii.

În perioada pandemiei, mulţi patroni de restaurante au fost obligaţi să pună lacătul pe uşa afacerilor, iar Victor Slav se teme ca business-ul lui să nu fie sortit eşecului încă de la început.

Conform surselor noastre, fostul prezentator TV a muncit pe brânci pentru restaurantul pe care urmează să îl deschidă pe bulevardul Decebal din Bucureşti şi spera ca afacerea să-i asigure câştiguri substanţiale, însă pandemia l-a făcut să vadă lucrurile cu alţi ochi. Ar fi fost nevoit chiar să îşi vândă maşina şi să îşi schimbe total stilul de viaţă, de când nu mai este implicat în proiecte de televiziune şi a mizat totul pe o singură carte: un restaurant exclusivist cu specific internaţional.

PUBLICITATE

Victor Slav, afectat grav de pandemie

“Toţi banii pe care i-a avut sunt investiţi în restaurant. Şi-a vândut maşina, merge cu automobilul iubitei prin oraş, nu îşi vede capul de datorii, dar este un băiat descurcăreţ, onest şi are mari speranţe cu restaurantul, chiar dacă e încă pandemie.”, au spus surse din anturajul lui Victor Slav, pentru FANATIK.

În cazul în care o să se dovedească o afacere neinspirată, restaurantul nu ar fi singurul proiect pus pe picioare de Victor Slav şi afectat de vremurile pandemice.

PUBLICITATE

Înainte să izbucnească pandemia cu SARS-CoV-2, fostul prezentator TV a demarat un proiect de divertisment, împreună cu unul dintre prietenii săi, Cătălin Cazacu, cu care întreţinea atmosfera la petreceri în calitate de MC. Nu s-a bucurat, însă, prea mult de noul proiect, căci, după doar câteva luni, România a intrat în stare de urgenţă şi, mai apoi, de alertă, iar industria evenimentelor a fost serios destabilizată.

Conform surselor noastre, situaţia financiară a lui Victor Slav este atât de dificilă, încât nici în creşterea fiicei sale, Sofia, nu se poate implica. Compensează însă cu timpul de calitate pe care îl petrece cu cea mică cu care are o relaţie extrem de apropiată.

“Fiica mea este foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză… . Când stă la mine, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, dezvăluia Victor Slav, recent, într-o emisiune TV.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close