Știrea zilei

Cutremur in televiziune! Pleaca de la Neatza cu Razvan si Dani

Cutremur in televiziune! Fanii emisiunii Neatza cu Razvan si Dani s-ar putea sa aiba parte de o surpriza neplacuta in curand. Unul dintre numele importante din echipa este vizat de sefii Antena 1 si ar putea fi eliminat in curand. Se pare ca ar fi vorba si de niste probleme personale care i-ar afecta tot mai mult activitatea.

Se pare ca Vladut, pe numele lui real Vlad Florica, ar fi la un pas sa fie zburat din echipa matinalului de la Antena 1. El apare deja tot mai rar in emisiune, locul lui fiind preluat in ultima perioada de Nicolai Tand sau de catre alti invitati. Conform Cancan, se pare ca problemele dintre sefii Antenei si faimosul bucatar sunt unele mai vechi si mai grave decat se credea initial.

Antena 1 planuieste sa il dea afara de la Neatza cu Razvan si Dani

PUBLICITATE

La finakul anului 2020, Dani Otil anunta venirea lui Nicolai Tand in echipa. Acesta a fost insotit ulterior si de Florin Ristei, in speranta ca noile “achizitii” vor atrage mai multi telespectatori in fata televizorului.

„Am pregatit o surpriza pentru cei de acasa, care gatesc alaturi de emisiunea noastra. De astazi incepem o colaborare, in paralel cu colaborarea cu Vladut, cu chef Nicolai Tand. Doua zile pe saptamana, chef Nicolai va veni cu idei noi in platoul Neatza!”, anunta atunci Dani Otil.

Cutremur in televiziune! Care este explicatia pentru decizia Antena 1

PUBLICITATE

Niste surse din Antena 1 au dezvaluit, pentru Cancan, adevaratele motive din spatele acestei decizii. „Bucatarul de la Antena 1 de la matinal, Vlad, are probleme si ar putea fi inlocuit definitiv. Unii ar zice ca nu mai face rating tronsonul lui – se doreste de fapt un bucatar mai tanar si in carti este sa ramana definitiv Chef Nicolai Tand, dar, in acelasi timp, producatorii mai testeaza si alti chefi sau vedete cu abilitati culinare.

Publicul emisiunii a intinerit, dar Vlad s-a ingrasat, a imbatranit si se misca si vorbeste tot mai lent. Sufera, se pare, de obezitate si, in acelasi timp, ar avea si alte probleme; dar, in ciuda acestui fapt, se pare ca inca n-a renuntat de tot la fumat si nici la dulciuri.

Este o jungla televiziunea, trebuia sa se astepte la asa ceva. Oricum, se pare ca nici el nu isi mai doreste de ceva timp sa mai colaboreze full time la Antena 1. Problemele personale si de sanatate isi spun cuvantul si nu stie daca mai poate face fata ritmului alert al noului format. Si ii este din ce in ce mai greu sa se trezeasca la timp dimineata”, a declarat sursa respectiva.

Ce nemultumiri are Vladut de la Neatza cu Razvan si Dani

Se pare ca si bucatarul are, la randul lui, o serie de nemultumiri. Ritmul a devenit prea alert pentru el, nu mai este lasat sa vorbeasca suficient de mult cat sa isi explice retetele, iar anumite feluri de mancare nici macar nu mai ies cum trebuie fix din acest motiv. De altfel, starea lui tot mai apatica a fost remarcata de mai multi fani ai emisiunii.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close