Știrea zilei

Se întorc ninsorile! Prognoza METEO pentru acest Weekend

Meteorologii anunță că o masă de aer rece va pătrunde pe teritoriul țării noastre, astfel că vom avea parte de dimineți și nopți geroase. Astăzi, vremea se va răci în nord și vest, însă în restul țării temperaturile se vor menține ridicate. De mâine însă, frigul se va resimți în toată țara, în centru și nord-est fiind anunțate ploi și ninsori.

Prognoza METEO 6-7 martie 2021. Vremea în țară

În aceste dimineti cerul va prezenta înnorãri în nordul şi centrul ţãrii, unde doar izolat plouã slab, iar în restul teritoriului este mai mult senin.

PUBLICITATE

Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. La ora 05 se înregistrau valori termice cuprinse între -5 grade la Târgu Logreşti, Miercurea Ciuc şi Bozovici şi 11 grade la Mahmudia.

Maine, vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã datã în majoritatea regiunilor, exceptând nordul şi nord-vestul, unde se va rãci accentuat faţã de ziua precedentã, iar valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei.

Cerul va fi variabil în sudul şi estul teritoriului, dar va deveni mai mult noros în vest, centru şi nord, unde vor fi precipitaţii, mixte la munte şi predominant ploi în rest.

PUBLICITATE

În nordul Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zãpadã. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţãrii, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte va sufla tare, cu rafale de peste 80…100 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în nordul Moldovei şi 18…19 grade în Muntenia şi Oltenia. Dimineaţa, izolat, vor mai fi condiţii de ceaţã.

Prognoza METEO 6-7 martie 2021. Vremea în Capitală

Sambata dimineață, cerul este senin, iar vântul suflã slab şi moderat. La ora 05, temperatura aerului avea valori de 2 grade la staţia meteo Bãneasa şi 5 grade la Afumaţi şi Filaret.

Duminica, vremea se va menţine deosebit de caldã şi va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat, temporar cu unele intensificãri dupã-amiaza, cu rafale de 40…50 km/h. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close