Știrea zilei

Castigator Survivor 2021. Surpriza la Kanal D: cine pleaca acasa cu 250.000 de lei

Concursul Survivor Romania de la Kanal D a avut premiera pe data de 9 ianuarie 2021. 24 de concurenti au intrat in joc cu gansul sa puna mana pe marele premiu in valoare de 250.000 de lei.

Lider de audienta in Romania, concursul Survivor tine telespectatorii cu sufletul la gura in fata televizoarelor. 12 Faimosi si 12 Razboinici s-au luptat pentru a castiga trofeul din sezonul 2. Filmarile au loc in Republica Dominicana. Castigatorul Survivor Romania 2021 va pleca acasa cu o suma frumoasa in cont. Faimosul sau Razboinicul care va castiga aceasta cometitie se va intoarce acasa mai bogat cu 250.000 de lei.

24 de concurenti au acceptat provocarea si au plecat in aventura vietii lor. Pentru a pune mana pe marele premiu, concurentii au de indurat conditii vitrege, iar probele sunt unele dure.

PUBLICITATE

Deja s-a creat o imagine de ansamblu a celor doua echipe. Telespectatorii si-au ales deja o echipa favorita si se vorbeste despre castigatorul Survivor Romania 2021.

Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii se dezbate intens acest aspect. Concurentul care are cele mai mari sanse sa castige Survivor Romania este Catalin Morosanu. Sportivul in varsta de 36 de ani este cel mai apreciat concurent si este cel mai posibil ca el sa castige, conform comentariilor de pe Facebook.

Cei care il vad pe Catalin Morosanu castigator Survivor Romania 2021 se bazeaza pe faptul ca acesta a mai castigat cateva concursuri mari in Romania, printre care Sunt celebru, scoate-ma de aici de la Pro TV.

PUBLICITATE

“Pentru mine este o provocare uriasa sa particip la acest reality show, pe care il vad ca pe o competitie adevarata. Mi-as dori sa fac performanta acolo, dar si sa slabesc. In acest concurs ma vad la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au placut provocarile. Am concurat la foarte multe reality show-uri puternice. Din palmaresul meu lipsea Survivor Romania”, a marturisit Catalin Morosanu inainte de filmari.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close