Știrea zilei

Surpriza de proportii AZI, la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci

Faimosii si Razboincii de la Survivor Romania 2021, in delir dupa ce primesc vestea de la Daniel Pavel ca noi concurenti li se vor alatura in competitie.

Eliminarea Simonei Hapciuc de la Survivor Romania 2021 a declansat o serie de reactii din partea Faimosilor, dar si a Razboincilor. Majoritatea au competat reactia vedetei din Consiliul de Eliminare in care ea a decis sa isi ia la revedere doar de la anumit concurenti.

Mai tarziu, dupa ce a parasit competitia Survivor Romania 2021, Simona a explicat ca nu avea cum sufleteste sa isi ia ramas bun de la toti concurentii avand in vedere ca unii au porpus-o spre eliminare fara un temei, doar pentru a o da afara in urma unei aliante facute intre ei.

PUBLICITATE

Aici, Simona vorbeste exclusiv de Zannidache si Sebastian Chitosca. “Da, îmi pare rău că am ieșit după doar 7 săptămâni, deoarece mă consider una din cele mai bune concurente și dacă ai mei colegi nu mi-ar fi tăiat aripile visului pt a-și alimenta ei orgoliul și răutatea, atunci traseul meu în competiție ar fi fost unul lung și plin de succese.”

Survivor Romania 2021. Eliminarea Simonei Hapciuc starneste un val de reactii

De cealalta parte, colegii ei ramasi in competitie sunt intrigati ca Simona nu si-a luat la revedere de la ei. Sebastian Chitosca este cel care s-a simtit jignit de gestul Simonei si a declarat ca nu se face acest lucru.

PUBLICITATE

“La final a facut o faza foarte urata.” Insa, Zannidache l-a completat si a spus ca i se pare deplasata reactia Simonei intrucat era un Consiliu de Eliminare si acolo s-a decis trimiterea spre eliminare a concurentei.

“Multi vorbesc despre, hai sa fim o echipa, dar s-a facut o analiza de consiliu, apoi veniti voi cu becul, aprindeti becul,ca si cand noi nu stiam.”

Jador a fost si el de parere ca Simona este un om rautacios :”Are ura in suflet, e un om rautacios.”

Noi concurenti intra in competitie alaturi de Faimosi si Razboinici

Insa vestea cea mai importanta a zilei pentru Faimosii si Razboincii de la Survivor Romania a venit din partea prezentorului competitiei, Daniel Pavel care a anuntat venirea unor noi concurenti in cadrul concursului.

Ambele echipe, cum au auzit anuntul, au fost in delir, mai ales ca si Faimosii si razboincii au nevoie de forte proaspete pentru a face fata competitie. Oboseala si clinciurile din interiorul echipelor si-au spus deja cuvantul si venirea celor noi in competitie e ca o gura de aer proaspat ce ii va ajuta sa se echilibreze.

Concurenti noi intra in competitia Survivor Romania 2021

Dar si premiul de la la Jocul de Recompensa este unul pe masura. Dupa ce Daniel Pavel ridica capacul si concurentii vad ce se afla sub el, sunt in extaz. Mai-mai ca Jador sa nu lesine de bucurie cand a vazut premiul. Astfel, concurentii au pornit la joc cu alt tonus, cu o alta motivatie avand si concurenti noi in echipa, dar si in minte recompensa care ii asteapta dupa castig.

Traseul este unul cu adevarat spectaculos, iar concurentii par a se descurca foarte bine avand in vedere concurentii noi care ii ajuta. Un alt joc ii asteapta la sfarsitul celui de recompensa si anume cel de perspicacitate unde concurentii de cele mai multe ori se distreaza prin raspunsurile data. La intrebarea “cate cuvinte pe minut spune o femeie”, evident ca barbatii au inceput sa gesticuleze si sa rada.

Cine castiga premiul de recompensa, insa cel mai important, cine sunt noii concurenti intrati in competitia Survivor Romania 2021, aflati, joi, de la ora 20:00 pe Kanal D.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close