Știrea zilei

Scenariu rosu! Inca un mare oras intra in carantina

Scenariu rosu! Desi speram ca lucrurile vor intra cat de cat in normal, iata ca pandemia ne face tot mai multe probleme. Astfel, in orasul Brasov, lucrurile au scapat de sub control si s-a decis impunerea carantinei.

Noi reguli in Brasov

Primarul municipiului Brasov, Allen Coliban, a anuntat ca orasul intra din nou in scenariul rosu.

PUBLICITATE

In ultimele doua saptamani, rata de incidenta a infectarilor cu noul coronavirus a trecut de trei la mia de locuitori, motiv pentru care s-a dispus impunerea carantinei. Potrivit Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, masura va intra in vigoare la miezul noptii si se va aplica in tot municipiul Brasov.

Incepand cu 19 februarie, scolile se inchid din nou. La orele fizice vor participa doar elevii din ciclul primar si vor ramane deschide cresele si gradinitele. De altfel, se inchid toate restaurantele si cafenelele, precum si cinematografele si toate salile de noroc, pentru a fi evitata aglomeratia si interactiunea dintre oameni.

Locuitorii de sub Tampa vor putea iesi din casa doar pentru motive bine intemeiate, precum deplasarea la serviciu, in scopuri medicale sau pentru cumparaturile necesare traiului zilnic.

PUBLICITATE

”Incepand de maine, Brasovul revine la restrictiile de dinainte de 3 februarie, incidenta de azi in municipiu fiind de 3,16 cazuri la mia de locuitori. Astfel, pentru urmatoarele doua saptamani, vor ramane deschise cresele si gradinitele, iar la scoala vor merge doar elevii din ciclul primar (clasele 0 – IV), la celelalte clase scoala urmand a se desfasura integral on-line. Se inchid din nou institutiile de cultura, cinematografele, restaurantele si cafenelele, salile de jocuri de noroc”, a transmis, joi, primarul Allen Coliban.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close