Știrea zilei

Ce i-a spus Mihai Constantinescu fostei sale soții înainte să se stingă din viață: ”Am continuat sa ma rog…”

Mihai Constantinescu s-a stins din viață în toamna anului 2019 și a lăsat în urmă sute de fani îndurerați. Iată care au fost ultimele cuvinte pe care Mihai Constantinescu i le-a spus fostei sale soții!

Una dintre femeile care i-a furat inima lui Mihai Constantinescu a fost Mihaela Constantinescu, fosta sa soție. Aceasta face dezvăluiri emoționante despre ultima lor convorbire telefonică.

Ce i-a spus Mihai Constantinescu cu câteva ore înainte să moară, la telefon

PUBLICITATE

Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme și s-au iubit extraordinar de mult, însă, la un moment dat, au ales să își separe drumurile.

Mihai Constantinescu s-a recăsătorit cu Simona Secrier, însă Mihai Constantinescu și Mihaela, fosta soție, au păstrat mereu legătura, rămânând aproape unul de celălalt.

”Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu. A plecat o energie care nu poate fi înlocuită cu nimeni și cu nimic. Am trăit împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, tinerețea. Ne-am iubit enorm”, a declarat fosta soție, conform Impact.

PUBLICITATE

Pentru că i-a legat o iubire prea mare, cei doi au rămas prieteni chiar și după separare. Nu de puține ori, Mihai Constantinescu a fost surpins în compania atât a fostei sale soții, cât și a soției sale.

Presimțindu-și sfârșitul, Mihai Constantinescu a apelat-o pe fosta soție chiar cu câteva ore înainte de a muri. În duminica respectivă, mesajul artistului a speriat-o pe fosta soție.

”Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol”, a mai declarat Mihaela Constantinescu.

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier s-au separat după moartea actorului

Deși cât timp era în viață, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au fost surprinse de mai multe ori împreună, după decesul artistului, cele două femei s-au separat complet și nu se mai văd.

El au explicat că au organizat separat parastasul pentru cântăreț, fiecare pe calea proprie.

Mihaela Constantinescu a mai adăugat că nu vrea să se mai căsătorească niciodată.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a păstrat mai multe obiecte dragi în casa în care a locuit cu artistul, printre care o icoană, dar și verigheta.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close