Știrea zilei

Probleme grave pentu Toni Grecu: „O parte din plămâni a dispărut”

Toni Grecu are probleme mari de sănătate după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Actorul a recunoscut totul. Plămânii săi au fost extrem de afectați de virusul ucigaș, iar starea sa de sănătate continuă să fie fragilă.

Toni Grecu face noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. Actorul de la Divertis a fost infectat cu noul coronavirus, suferint o formă foarte gravă. El a fost dependent de oxigen, iar de abia acum a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut.

După aproape o lună de la infectare, Toni Grecu a povestit prin ce a trecut și a vorbit și despre cel mai grav lucru care îl va urmări toată viața. Mai exact, se pare că o parte din plămânii săi a fost graf afectată și a ”dispărut”.

PUBLICITATE

În ceea ce privește starea sa de sănătate, el a declarat că nu a fost la terapie intensivă, însă a avut nevoie de oxigen pentru a putea respira. Acum însă, lucrurile încep să meargă spre mai bine, potrivit acestuia.

”Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat”, a povestit actorul, la Pro Tv.

Toni Grecu a avut nevoie de oxigen

PUBLICITATE

El a vorbit și despre simptomele pe care le-a avut. Se pare că în primele zile, actorul avea frisoane, dar și temperatură, așa că a urmat indicațiile medicului până când starea sa de sănătate s-a agravat.

Toni Grecu a povestit că în doar trei zile, boala l-a ”destabilizat complet” și nu putea să meargă nicăieri fără oxigen.

„În primele 3 zile am avut frisoane, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și că o tratez acasă. Am urmat indicațiile medicului, doar că în ziua 4 de boală, am făcut temperatură 39 și am decis să merg de urgență la spital. În 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam să stau mai mult de 1 minut în picioare și nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”, a mai povestit Toni Grecu.

Totodată, actorul a mai povestit despre încă un moment cumplit din spital și anume incendiul de la Matei Balș.

„Participasem la cel mai extenuant maraton din lume”, a spus acesta. De menționat este faptul că el se afla internat la etajul 2 al pavilionului de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” care a luat foc. Actorul se afla internat în spital de trei săptămâni, după ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV-2.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close