Știrea zilei

Horațiu Mălăele, în doliu: ”Doamne, ai știre și de…”

Horațiu Mălăele este în doliu!

Maestrul și-a pierdut astăzi mama și a făcut anunțul trist pe contul său de Facebook.

Horaţiu Mălăele își anunță prietenii virtuali că cea care i-a dat viața s-a stins din viață

PUBLICITATE

Actorul se afla în străinătate atunci când a aflat vestea pierderii mamei sale și s-a întors de urgență în țară. Mama actorului locuia singură în Târgu-Jiu.

”Doamne, ai știre și de mama mea plecată în zorii zilei la cele veșnice!”, a scris Horațiu Mălăele pe contul său de Facebook.

Horațiu Mălăele este în doliu! Maestrul și-a pierdut astăzi mama și a făcut anunțul trist pe contul său de Facebook.

PUBLICITATE

Horaţiu Mălăele își anunță prietenii virtuali că cea care i-a dat viața s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică. Actorul se afla în străinătate atunci când a aflat vestea pierderii mamei sale și s-a întors de urgență în țară. Mama actorului locuia singură în Târgu-Jiu.

”Doamne, ai știre și de mama mea plecată în zorii zilei la cele veșnice!”, a scris Horațiu Mălăele pe contul său de Facebook.

Horațiu Mălăele, talent înnăscut

Cunoscutul actor Horaţiu Mălăiele s-a născut la 1 august 1952, în Târgu Jiu, judeţul Gorj. A învăţat la Liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu si a avut prima expoziţie personală de desene la casa de cultură din oraş în clasa a 12-a. Intenţiona să urmeze Institutul de Arte Plastice din Capitală, dar a absolvit în 1975 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, la clasa profesorului Octavian Cotescu.

De mai bine de trei decenii, actorul e căsătorit cu Gabriela Mălăele, având împreună doi băieţi, pe Cristian (30 de ani) şi pe Bogdan (32 de ani), amândoi pasionaţi de actorie. Horaţiu Mălăele a avut ocazia de a juca alături de amândoi fiii, în filmul „Poker”, însă mai des lucrează cu Bogdan, cu care a fost coleg atât în filmul „Nunta Mută”, dar şi în multe alte piese de teatru, printre care „Jocul vieţii şi al morţii”, „La Pulce”, „Shylock” sau „În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine”, care se joacă la TNB.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close