Știrea zilei

Mesajul lui a făcut-o să izbucnească în lacrimi: „Să știi că nu există…”

În ultimele zile, Elena Marin a fost în centrul conflictelor și s-a vorbit foarte mult despre viața ei personală, astfel că în momentul în care a citit mesajul din partea logodnicului ei, Faimoasa a izbucnit în lacrimi.

Dacă atunci când este pe traseu pare o femeie dură și gata să lupte pentru a le demonstra tuturor cât este de puternică, când vine vorba despre viața ei personală, Elena Marin nu își poate ascunde trăirile. Cum a reacționat Faimoasa atunci când a citit mesajul pe care i l-a scris logodnicul ei?

Elena Marin, moment emoționant la Survivor România 2021. Ce mărturisire i-a făcut logodnicul ei?

PUBLICITATE

După cearta puternică cu Zanni, Elena Marin a clacat și a povestit un episod mai puțin plăcut petrecut în viața ei cu scurt timp înainte să intre în competiția Survivor România 2021. Faimoasa a dezvăluit că a avut o ceartă cu logodnicul ei și că, la nervi, acesta i-ar fi spus că nu o va aștepta să se întoarcă din Republica Dominicană. Ulterior, cei doi s-au împăcat, dar Elena Marin a rămas cu acest gând în minte.

„Viitoarea mea soție, sunt trup și suflet alături de tine, te susțin și te admir. Nu am niciun dubiu că vei lupta până la capăt, pentru că te cunosc și știu cât ești de puternică. Să știi că nu există limite, iubirea mea! Cu un suflet curat, așa cum ești tu, poți depăși orice. Și să mai știi că nu ești singură, sunt mereu cu tine, așezat pe degetul tău.

Eu și Magic te așteptăm acasă. Mi-e dor de tine, femeia mea. Te iubesc enorm și îți trimit forță. P.S: Trebuie neapărat să te rog ceva: uită-te la cameră și zâmbește-mi! Ești cea mai frumoasă!”, este mesajul pe care Elena Marin l-a primit din partea logodnicului ei.

PUBLICITATE

Având în vedere că din punct de vedere psihic nu traversează o perioadă tocmai bună, mesajul pe care l-a primit

din partea logodnicului ei a făcut-o pe Elena Marin să verse lacrimi de fericire de această dată. Dacă până acum era confuză în privința sentimentelor lui, acum, concurenta de la Survivor România 2021 este convinsă că bărbatul iubit o va aștepta și că are planuri serioase cu ea, acesta numind-o „viitoarea mea soție”. Elena Marin cu greu a reușit să se liniștească după ce a citit mesajul, iar restul concurenților i-au fost alături și au susținut-o în ciuda neînțelegerilor care au avut loc în echipă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close