Știrea zilei

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii devin necruţători, Fecioarele găsesc soluţii

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămâna începe foarte bine, astrele ne stimulează voinţa, aşa că avem toate şansele să ne atingem obiectivele.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Săptămâna începe foarte bine, luni şi marţi au energie, sunt dinamici. Surprize mai puţin plăcute apar marţi, miercuri şi joi, din cauza banilor puţini. Poate că persoane pe care se bizuiau nu sunt disponibile pentru ei. Drumuri şi discuţii, la final de săptămână.

PUBLICITATE

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Pentru Tauri, luni şi marţi sunt atenţi la cum se mişcă lucrurile în jurul lor şi aleg tacticile cele mai bune pentru a acţiona. Tensiunile de miercuri, joi şi vineri sunt legate de confruntarea cu alte persoane, diferenţe de opinie şi de moralitate. Sunt necruţători când ceva le atinge valorile. În week-end, se gândesc la bani.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni, săptămâna începe grozav, luni şi marţi sunt zile frumoase, se pot bucura de prieteni. Sunt tensiuni la mijlocul săptămânii, miercuri şi joi, dacă primesc nişte veşti de la o persoană aflată la distanţă sau dacă un act le dă peste cap nişte planuri. În week-end, au de lucrat cu mintea pentru a găsi idei.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Pentru Raci, luni şi marţi trebuie să se impună sau să implice la locul de muncă. Pot fi surprinşi neplăcut miercuri şi joi de reacţia unui prieten şi pot fi descumpăniţi. În week-end, drumuri.

PUBLICITATE

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, luni şi marţi rezolvă nişte probleme cu actele şi trag nişte concluzii. Pentru miercuri şi joi, tensiuni legate de un parteneriat pe care nu-l mai vor. În week-end, se pot consulta cu persoane care ştiu speţa lor.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Fecioarele au o zi de luni şi marţi în care aşteaptă mai mult de alţii sau conving pe cineva să acţioneze într-un fel, deci sunt zile bune pentru colaborare. Miercuri, joi şi vineri, tensiuni din cauza unor acte. În week-end, găsesc soluţii.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Pentru Balanţele, luni şi marţi sunt zile bune pentru parteneriate şi pot reuşi să impresioneze. Miercuri şi joi, discuţii în contradictoriu privind banii, nu sunt zile de cheltuieli. În week-end, pe drum.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Scorpionii muncesc mult luni şi marţi, pot progresa mult, tensiunile sunt miercuri, joi şi vineri, din cauza partenerului pe care se bizuie şi au sentimentul că le atinge siguranţa. Sunt discuţii aprige la mijlocul săptămânii, iar în week-end, negocieri.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Pentru Săgetători, luni şi marţi, au surprize frumoase care le deschide inima. Pentru miercuri, joi şi vineri, atenţie la sănătate sau indispoziţii. Deci, atenşie la risipă, accidente casnice. În week-end, alături de partenerul de viaţă.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Pentru Capricorni, luni şi marţi sunt zile în care îşi fac agenda, dar au nevoie şi de zile în care să-şi încarce bateriile, dar şi inima, sufletul cu încredere în sine. Miercuri, joi şi vineri, luptă pentru drepturile lor, iar discuţiile sunt în jurul banilor. Pentru week-end, muncă.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Vărsătorii sunt luni şi marţi numai în şedinţe, foarte vorbăreţi. Tensiuni, miercuri, joi şi vineri, poate din cauza cuiva din familie, pe nepusă masă. Trebuie să se mobilizeze pentru a rezolva lucrurile. În week-end, relaxare.

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Pentru Peşti, luni şi marţi, sunt zile bune din punct de vedere profesional. Miercuri, joi şi vineri sunt tensiuni din cauza unor secrete pe care le descoperă. Sunt confunzi, aşa că în week-end, e bine să stea şi să aşeze toate informaţiile.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close